30 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir 553 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Nidapark Başakşehir 553 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Tahincioğlu Gayrimenkul Başakşehir'de hayata geçirdiği Nidapark Başakşehir projesinde satışlara başladı. Daire fiyatlarının KDV dahil 553 bin TL'den başladığı projenin Ekim 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.



Tahincioğlu Gayrimenkul Başakşehir'de hayata geçirdiği Nidapark Başakşehir projesinde satışlara başladı. Daire fiyatlarının KDV dahil 553 bin TL'den başladığı projenin Ekim 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.


5 blokta 374 adet daireden oluşan ve büyüklükleri 88 ila 314 metrekare arasında değişen Nidapark Başakşehir'de, 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi farklı daire seçenekleri bulunuyor. Marketten kafe ve restoranlara, 48 cadde mağazasının bir arada bulunduğu alışveriş caddesiyle bir cazibe noktası haline gelecek ve yatırım değerini daha da artıracak. Nidapark Başakşehir projesinde her türlü aktivitenin içinde düşünüldüğü 2 kattan oluşan ve yaklaşık 2 bin 600 metrekarelik alana sahip, geniş bir sosyal tesis yer alıyor. Sosyal tesisin içinde bay - bayan kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, saunalar, hamamlar ve buhar odaları, masaj odaları, kafeterya ve lounge, çocuk kulübü, bilardo salonu ve genç oyun odası, açık alanda çocuk oyun alanları, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilecek spor sahası, yürüyüş yolları, seyir terasları, pergolalı oturma dinlenme alanları, çim etkinlik alanı, bitki sergi alanları, süs havuzları ve yapay tepeler, misafir otopark alanı, çok amaçlı salon, ağırlama odası, gibi geniş alanlar yer alıyor. 


Sabah 


Web: www.nidaparkbasaksehir.com



Haber Sabah Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı...


Tahincioğlu Gayrimenkul Başakşehir'de hayata geçirdiği Nidapark Başakşehir projesinde satışlara başladı. Tahincioğlu, Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu daire fiyatlarının KDV dahil 553 bin TL'den başladığını belirterek, "Projeyi Ekim 2017'de teslim etmeyi planlıyoruz" dedi. 5 blok ve 374 adet dairenin yer aldığı ve büyüklükleri 88 -314 metrekare arasında değişen Nidapark Başakşehir'de, 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi farklı daire seçenekleriyle yüksek tavan, yere kadar pencere ve balkonlar dikkat çekiyor. Marketten kafe ve restoranlara, 48 cadde mağazasının bir arada bulunduğu alışveriş caddesiyle dikkat çeken projenin, uzun vadede yatırım değerini artırması bekleniyor. Nidapark Başakşehir projesinde her türlü aktivitenin içinde düşünüldüğü 2 kattan oluşan ve yaklaşık 2 bin 600 metrekarelik alana sahip, geniş bir sosyal tesis yer alıyor, Sosyal tesisin içinde bay-bayan kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, saunalar, hamamlar ve buhar odaları, masaj odaları, kafeterya ve lounge, çocuk kulübü, bilardo salonu ve genç oyun odası, açık alanda çocuk oyun alanları, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilecek spor sahası, yürüyüş yolları, seyir terasları, pergolalı oturma dinlenme alanları, çim etkinlik alanı, bitki sergi alanları, süs havuzları ve yapay tepeler, misafir otopark alanı, çok amaçlı salon, ağırlama odası gibi alanlar da yer alıyor. 


Sabah Ek


Geri Dön