02 / 05 / 2024

Nidapark Çengelköy’de tarihi konut kampanyası başladı! Yüzde 10 peşinatla, ödemeler 2023'te!

Nidapark Çengelköy’de tarihi konut kampanyası başladı! Yüzde 10 peşinatla, ödemeler 2023'te!

Nidapark Çengelköy projesinde Tarihi Konut Kampanyası başladı. Başlatılan yeni kampanyada yüzde 10 taksitli peşinat verilerek ev sahibi olunabiliyor, ayrıca 36 ay 0,99 vade farkıyla ödemeler 2023'te başlıyor.



Taksitler 2023'te başlayacak

Kampanya detayları hakkında önemli açıklamalar yapan Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu; “Son günlerde sektörümüzde konuşulan konut kampanyalarını heyecanla takip ediyoruz. Bizde Tahincioğlu olarak geliştirdiğimiz ödeme planları ile sektördeki tarihi kampanyalara destek sağlıyor, konuta erişimi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Nidapark Çengelköy projemizde ev sahibi olmak isteyenlerin vereceği yüzde 30 peşinatı kendi içinde üçe bölüyor ve yüzde 10 taksitli peşinat ile başlamalarını sağlıyoruz. Toplam tutarın yüzde 10 ve yüzde 15’lik kısmı için iki ara ödeme alıyoruz. Kalan yüzde 45’lik kısmı ise 36 ay yüzde 0.99 vade farkı ile firma bünyemizde eşit taksite bölüyoruz. Taksitlerin ödemesine ise 2023 yılında başlanıyor.” dedi.

Az katlı ve yatay mimari ile bölgenin dokusuna uygun şekilde tasarlandı

Nidapark Çengelköy projesinde konut satışları da tüm hızıyla sürüyor. Lüks ve konforlu bir yaşamın yanında tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi koşullarına da uygun olarak tasarlanan Nidapark Çengelköy’de daireler maksimum verimliliğe, geniş salon pencerelerine, balkon veya teraslara, yüksek tavan ve ferah cepheleriyle dikkat çekiyor. Site yönetiminin Tahincioğlu Hizmet ve Yönetim A.Ş güvencesi ve kalitesi ile yürütüleceği projede aynı zamanda tarihi bir eser olan Çaprazlı Köşkü de yer alıyor. Büyük ölçüde hasar gören söz konusu eser, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından restore edilecek ve hayata kazandırılacak. 

Nidapark Çengelköy projesi asırlık anıt ağaçların arasında yükseliyor. 1840’lı yıllardan günümüze kadar gelen Nidapark Çengelköy arazisi çok değerli anıt ağaçlarını da bünyesinde barındırıyor.  

Nidapark Çengelköy’de tarihi konut kampanyası başladı! Yüzde 10 peşinatla, ödemeler 2023 te!

Farklı tipte konut alternatifleri Nidapark Çengelköy’de

12 blok 207 konuttan meydana gelen Nidapark Çengelköy’de, büyüklükleri 135-450 metrekare arasında farklılık gösterek, 6 farklı tipte konut seçeneği yer alıyor. Her katta az sayıda konutun bulunduğu geniş oda, salon ve ebeveyn odaları bulunan projede 3 oda 1 salon daireler 161-205 metrekare, 3,5 oda 1 salon daireler 198-215 metrekare, 4 oda 1 salon daireler 216-291 metrekare, 4,5+1 daireler 215-403 metrekare ve 5,5+1 daireler 450 metrekare şeklinde tasarlandı. 

Tüm konutlarında balkon ya da terasa yer verilen Nidapark Çengelköy'de 10 bin metrekare yeşil alan da bulunuyor. Projede açık ve kapalı havuz, buhar banyosu, sauna, cafe, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkurlarının yanı sıra kamunun kullanımına da açık bir park alanın olması da planlanıyor. 

Tarihin içinde, kentin merkezinde lokasyonuyla Nidapark Çengelköy mega kent İstanbul’un her noktasına kolay ulaşılabilen bir lokasyonda yer alıyor. Çengelköy meydana 5, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 35, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 15, Fatih Sultan Mehmet köprüsüne ise 13 dakika mesafede bulunuyor. 

Yeni projeler yolda 

Satışı süren ve yeni planlanan projeler hakkında da önemli açıklamalar yapan Özcan Tahincioğlu; “Şu anda satışı devam eden projelerimiz arasında Nidapark Göcek ve Nidapark İstinye projelerinin yer aldığı, Bodrum Gündoğan ve Ataşehir projelerinde de ön satışlara başladığını söyleyerek, "İstanbul’da Beykoz projemizin geliştirme sürecine devam ediyoruz. İstanbul dışında ise Ankara’da ayrıcalıklı yeni konut projesi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Değişen ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda dört mevsim yaşanabilecek, geniş kullanım alanı olan, doğa ile iç içe projelerimizi Tahincioğlu ayrıcalığı ile farklı lokasyonlara taşıyacağız.” dedi.

Nidapark Göcek fiyat listesi 2022 Eylül!

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Ekim'de resmen açıklanıyor!


Geri Dön