30 / 04 / 2024

Nisan ayında satışa çıkacak konut projeleri!

Nisan ayında satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları durgunluğu atmak için yeni projelere start verdi. Satışa yeni çıkacak projeler gün sayıyor. Sıfır kilometre projelerin ağırlıklı olarak İstanbul’da inşa edildiği görülüyor. İşte alıcıya göz kırpan yeni emlak projeleri...



Satışa yeni çıkacak projeler gün sayıyor. Sıfır kilometre projelerin ağırlıklı olarak İstanbul’da inşa edildiği görülüyor. İşte alıcıya göz kırpan yeni emlak projeleri.


İnşaat firmaları durgunluğu atmak için yeni projelere start verdi. Seçim sonrası projeler birbiri ardına yükselmeye başlayacak.


Özyurtlar İnşaat Gürpınar’da, Toya Yapı Basın Ekspres Yolu’nda, Doruk Gayrimenkul ve Bema İnşaat Avcılar’da, Tahincioğlu Ataşehir’de, Erkan İnşaat Çamlıca’da, Dap Yapı Kartal’da, Sinpaş Yapı Sancaktepe’de ve Timur Gayrimenkul Ataköy’de satış için gün sayıyor. 1+0’dan 4+1’e farklı büyüklükte dairelerin bulunduğu projelerde farklı kampanyaların da devreye girmesi bekleniyor.  


1.Coastal City: Özyurtlar tarafından İstanbul Gürpınar’da inşa ediliyor. Projede 208 konut ve 27 ticari ünite yer alıyor. Daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.


2.Allure Tower: Doruk Gayrimenkul tarafından Avcılar’da inşa ediliyor. 30 katlı tek blokta 400 daire, 8 ticari ünite yer alıyor. Büyüklükleri 74-140 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. 


3.Bema İnşaat’ın Avcılar’da Yeşilkent Mahallesi’nde toplamda 85 bin 251 metrekarelik alanda hayata geçireceği Bema İnşaat Avcılar projesi, 1.431 adet konut ve 32 adet ticari birimden meydana geliyor.


4.Haliç’te kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Amplio Haliçenazır projesi 900 konuttan meydana geliyor. Sitede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.


5.Nef Ataköy, 20 bin metrekare alanda 5 blokla yükselecek. Projede modüler sistemle 1+1’den başlayan konut tipleri bulunuyor. 5 blok olarak konumlanıyor


6.*Viaport Venezia: İstanbul Gaziosmanpaşa’da bulunuyor.  25 bin metrekarelik ofis alanına sahip projede ofis sayısı ise 250 olarak belirlendi. Ofislerinin alanları 68 metrekareden başlıyor ve 150 metrekareye kadar yükseliyor.


7.Dap Yapı’nın Kartal projesi Marinist Kartal, 5 bloktan meydana geliyor. 1467 konuttan meydana gelen projede 1 blok otel, 1 blok da ofisler için ayrıldı. Dairelerin alanları 37 metrekareden başlıyor ve 456 metrekareye kadar yükseliyor.


8.Gül İnşaat tarafından inşa edilecek olan Gaziosmanpaşa Küçükköy kentsel dönüşüm projesi, 40 bin metrekarelik alan üzerinde yapılacak. Yıkımların yüzde 50’sinden fazlasının yapıldığı proje kapsamında 1.111 konut yer alacak.



EMİNE AÇAR - BUGÜN GAZETESİ


Geri Dön