29 / 04 / 2024

Nish Adalarda 2 bin 300 TL'ye!

Nish Adalarda 2 bin 300 TL'ye!

Kesintisiz adalar manzaralı Nish Adaların en gözde 6 bloğu da 18 Haziranda satışa çıktı. Nish Adalarda ortalama metrekare fiyatı 2 bin 300 TLden alıcı bulurken, satışa yeni sunulan bloklarda metrekare fiyatları 2 bin 400 TL olarak belirlendi



Kesintisiz adalar manzaralı Nish Adaların en gözde 6 bloğu da 18 Haziranda satışa çıktı. Süreyyapaşanın en yüksek kesiminde 202 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselen proje, Adalar ve İstanbul manzarası sunuyor.

Adalar manzarasına bakıyor

160 bin metrekarelik geniş peyzaj alanına sahip proje, sosyal donatıları, alışveriş ve yaşam alanlarıyla adeta bir şehri andırıyor. 2 bin 500 metrekare kapalı sosyal tesis, 2 bin 500 metrekare alışveriş merkezi ile ticari ünitelerden oluşan bir kompleksin planlandığı Nish Adalarda 4 açık yüzme havuzu ve 1 kapalı yüzme havuzu yer alıyor. Sosyal tesisler içinde; Wellness Merkezi ile birlikte tüm aktiviteleri kapsayan, site sakinlerine üyelik esası ile hizmet verecek ve tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları, tüm spor ihtiyaçlarını karşılayacak sayıda tasarlanarak spor alanlarıyla ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor.

4 farklı örnek ev hazırlandı

Yüzde 80ini yeşil alanın oluşturduğu Nish Adalarda 1+1den, 4+1e kadar 9 farklı daire tipi bulunuyor. Daireler geniş salon camlarıyla eşsiz Adalar manzarasını evin içine taşırken, kullanışlı odaları ve mutfaklarıyla da birçok konut projesinin önüne geçiyor. Satış ofisinde ayrıca 4 ayrı tipte örnek daire de hazırlandı. Ofise gelen müşterilere almak istediği daire örneği gezdiriliyor. Diğer projelerde alışılmışın aksine 4 farklı daire tipi hazırlanarak konut alıcısına yalnız katalogdan değil, istediği tipte evi gezdirerek tanıtım yapılıyor.

Metrekare fiyatı yükseldi

Toplam 2 bin 200 konutluk Nish Adalarda ortalama metrekare fiyatı 2 bin 300 TLden alıcı bulurken, satışa yeni sunulan bloklarda metrekare fiyatları 2 bin 400 TL olarak belirlendi. Projede en küçük daire 83 metrekare.

Bugün/Selma ŞENOL


Geri Dön