02 / 05 / 2024

Nish Adalar'da 20 günde 350 konut satıldı! 147 bin TL'ye!

Nish Adalar'da 20 günde 350 konut satıldı! 147 bin TL'ye!

Nish Adalar'ın yeni etabında 20 günde 350 dairenin satışı yapıldı. Hakan Özyazıcı: Nish Adalar projemize gelip, adalar manzarasını görenler her bakımdan ne kadar karlı bir alışverişe davet edildiklerini anlıyorlar...



MALTEPE Süreyyapaşa'da inşası hızla devam eden Nish Adalar, Yalova'dan Sarayburnu'na uzanan, İstanbul ve Adalar manzarası ile eşsiz bir yaşam alanı sunuyor. 2 bin 200 konuttan oluşan projede dairelerin yüzde 70'i kapanmaz deniz manzaralı. Satışa sunulan 1500 konuttun 10 ay gibi kısa bir sürede 1000 kadarının satışı tamamlandı. Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı; "Nish Adalar projemize gelip, adalar manzarasını görenler her bakımdan ne kadar karlı bir alışverişe davet edildiklerini anlıyorlar" dedi.

MALTEPE Süreyyapaşa'da inşası hızla devam eden Nish Adalar, Yalova'dan Sarayburnu'na uzanan, İstanbul ve Adalar manzarası ile eşsiz bir yaşam alanı sunuyor. 202 bin 500 metrekare arazi üzerinde inşası hızla devam eden Nish Adalarda 15 bloğun kaba inşaatı tamamlandı. 2 bin 200 konuttan oluşan proje İstanbulun sembol projeleri arasında anılıyor. İnşa edildiği bölgenin en yüksek kesiminde yer alan Nish Adalar yüzde 70'i kapanmaz deniz manzaralı konutlardan oluşuyor. Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı; "Nish Adalar projemize gelip, adalar manzarasını görenler her bakımdan ne kadar karlı bir alışverişe davet edildiklerini anlıyorlar. Hem inşaat kalitemizle, hem hızlı inşaat tempomuzla, hem de çok çeşitli ödeme avantajlarımızla halkımızın haklı ilgisini yaşıyoruz" dedi.

Mavi ve yeşil buluşuyor

Nish Adalar, manzarasının yanı sıra 160 bin metrekarelik peyzaj alanı ve buna ek olarak, Süreyyapaşa Korusu ve projenin arkasını tümüyle kaplayan ormanlık alanı ve temiz havasıyla da birçok projenin önüne geçiyor. Yüzde 80i yeşil alana ayrılan projenin kesintisiz adalar ve İstanbul manzarası da Nish Adaları bir çekim merkezi yapıyor. Konumu itibariyle adeta İstanbulun kaptan köşkünde yükselen Nish Adalar, E-5 karayoluna 2.5 kilometre, sahil yoluna 4 kilometre, Bostancı İDO iskelesine 7 kilometre mesafede yer alarak ulaşım açısından da büyük avantajlar sağlıyor.

Kapalı sosyal tesis olacak

Kapalı sosyal tesis ve site sakinlerinin alışveriş ihtiyacını karşılayacak yaklaşık 2 bin 500 metrekare alana kurulu ticari ünitelerden oluşan bir kompleksin planlandığı projede 4 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzu yer alıyor. Bunun yanı sıra siteye ait sosyal tesisler içinde, welness merkezi ile birlikte tüm aktiviteleri kapsayan, kapalı sosyal tesis site sakinlerine üyelik esası ile hizmet verecek ve tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları, tüm spor ihtiyaçlarını karşılayacak sayıda tasarlanarak spor alanlarıyla ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor.

9 farklı daire tipi

Yüzde 80'ini yeşil alanın oluşturduğu sitede, 1+1'den, 4+1'e kadar 9 farklı seçenekte daire tipi bulunuyor. Dairelerin tümü birinci sınıf işçilik ve kaliteli malzemelerle donatılarak inşa ediliyor. Daireler geniş salon camlarıyla eşsiz adalar manzarasını evin içine taşırken, kullanışlı odaları ve mutfaklarıyla da bir çok konut projesinin önüne geçiyor. Projeyi incelemeye giden kişilere en büyük daire tipini gezdirerek değil de, kişinin almak istediği daire tipinin örneği gezdiriliyor. Diğer projelerde alışılmışsın aksine 6 farklı daire tipi hazırlanarak konut alıcısına yalnız katalogdan değil, istediği tipte evi gezdirerek tanıtım yapılıyor.

Adalar manzarası 147 bin lira

NİSH Adalar'ın kesintisiz adalar manzaralı dairelerinden yerini almak isteyenler için alternatif ödeme planları sunuluyor. 147 bin TL ile 573 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcı bulan Nish Adalarda anlaşmalı bankalardan yüzde 0.77 den başlayan faiz oranları ile çeşitli vadelerde, yüzde 0.83 faiz oranı ile 120 aya kadar varan vadelerle kredi kullanılabiliyor.

20 günde 350 daire satıldı

PROJEDE inşaatın hızla ilerlediğini belirten Özyazıcı İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Hakan Özyazıcı, "Yeni kampanyamızla büyük bir satış başarısı yakalayarak, projemizin yeni etabında 20 günde 350 dairenin satışını yaptık. Nish Adalar projemize gelip, adalar manzarasını görenler her bakımdan ne kadar karlı bir alışverişe davet edildiklerini anlıyorlar. Hem inşaat kalitemizle, hem hızlı inşaat tempomuzla, hem de çok çeşitli ödeme avantajlarımızla halkımızın haklı ilgisini yaşıyoruz" diye konuştu.

Nish Adalar'da daireler şimdiden prim yaptı

SATIŞA sunulan 1500 konuttun 10 ay gibi kısa bir sürede 1000 kadarının satışı tamamlandı. Projede fiyatların başlangıçtaki fiyatların üzerine çıktığı ve artışın devam edeceğini, bunun yanı sıra bölgeye büyük değer katan Nish Adaların tesliminden sonrada hızla değer kazanacağı belirtiliyor.

Nish Adalar Proje Detayı

Arsa alanı: 202 bin metrekare
İnşaat alanı: 327 bin 150 metrekare
Konut sayısı: 2 bin 200
Daire tipleri: 1+1, 2+1, 3+1, 4+1
En küçük daire: 83 metrekare (1+1)
En büyük daire:  207 metrekare (4+1)

Çağrı Merkezi:
444 5 232

www.nishadalar.com

 



Hürriyet


Geri Dön