06 / 05 / 2024

Nissa O2 Residence yaz etkinlikleri düzenliyor: Aralık'ta teslim!

Nissa O2 Residence yaz etkinlikleri düzenliyor: Aralık'ta teslim!

Firma: Nissa İnşaat

Proje: Nissa O2 Residence

Nissa İnşaat'ın hayata geçirdiği Nissa O2 Residence projesinde yaza özel etkinlikler düzenlenecek. Nissa O2 Residence projesinde yaşam 2013 yılının Aralık ayında başlıyor...




Nissa İnşaat'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Nissa O2 Residence projesi 100 milyon lira yatırım bedeli ile yükseliyor. 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere toplam 223 daireden oluşan proje 32 katlı tek blok olarak tasarlandı.


Bahçeşehir Nissa O2 Residence Projesi 66 bin 765 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2013 yılının Aralık ayında geçekleşecek. 


Nissa 02 Residence yazı oyunlar, aktiviteler, hediyeler ve birbirinden sürpriz etkinlikler ile karşılıyor.

Nissa 02 Residence ve Doğa Koleji, 18 Mayıs Cumartesi Bahçeşehir Nissa 02 Residence Satış Ofisi’nde, tüm çocukları ve ailelerini keyifli aktivitelerin yer aldığı unutulmaz bir gün yaşamaya davet ediyor. Birbirinden eğlenceli aktiviteler ile minikler oyuna kahkaya doyacak, aileler de güneşli bir günün keyfini çıkaracak. 


Nissa 02 Residence ve Doğa Koleji’nin işbirliği ile çocuklar ve aileleri; keyifli söyleşiler, oyunlar, yarışmalar, barbeküden gelen mis gibi kokular, çocukların sevdiği özel lezzetler ve hediyeler ile eğlenceli bir gün geçirecek. 


Yer alacak aktiviteler

Kukla Gösterileri

Animatörler

Şişme oyun parkları

Kids Athletics

Anne – kız, baba-oğul yarışmaları

Puzzle şenlikleri

Atölyeler

Çocukların sevdiği lezzetler, barbekü partisi yapılacak



Telefon: 0 212 608 18 82

Web adresi: www.nissao2residence.com

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön