28 / 07 / 2024

Nissan Leaf yenilenmiş görüntüsüyle tekrar Avrupa'da!

Nissan Leaf yenilenmiş görüntüsüyle tekrar Avrupa'da!

SUV modelleri arasında yıldızı parlayan otomobil markası Nissan, 2022 Leaf modelini Avrupa'ya tanıtmak için gün sayıyor. Otomobil severler özel nisan ayında ön sipariş ile satın alınabilecek. Ayrıntılar haberimizde...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Türkiye'de en çok rağbet gören ve satılan modellerinden olan Leaf'in yenilenmiş versiyonunu nisan ayında ön siparişe açmayı düşünüyor. Nissan'ın yeni modelinde üst düzey bir teknoloji bulunmasada otomobilin, göze çarpan dış tasarımı ve farklı birkaç özelliğinin güncellendiği söylenebilir. Türkiye'de yaklaşık 155 binden çok satış yapmasıyla listelerde ilk sıralara yerleşen Nıssan, bu modeli ile satışlarında yeniden bir rekor kırmayı hedefliyor.

Nissan Leaf yenilenmiş görüntüsüyle tekrar Avrupa da!

Yeni Nissan Leaf tasarımı ile dikkat çekiyor

Japon otomotiv devlerinden olan Nıssan, modellerinde akıllı 4x4 çekiş sistemi ile yol şartlarını takip ederek sistemi otomatik olarak devreye sokuyor. Yeni Leaf modeli 17 ve 16  boyutlarındaki tekerlek seçenekleri ile birlikte geliyor.

Yeni renk seçenekleri ile de dikkatleri üzerine toplamayı başaran Leaf modeli, "Universal Blue" ve "Magnetic" kaplamları ile alıcılarıyla buluşmayk için gün sayıyor. 2021 model Nissan'ın Leaf modelinde olan 40 kW/sa ve 62 kW/sa pilleri değişmeyecek yeni modeli içinde aynı kalacak.

4x4 çekiş sistemi ile yolu takip ederek gerektiğinde bu sistemi otomatik olarak devreye sokma özelliğine sahip olan Nıssan modelleri arka tekerlekte bağımsız süspansiyon sistemi bulunduruyor. Bu süspansiyon sistemi sayesinde sürücülerine rahatlığı ve güvenliği sağlıyor. Leaf modeli Android Auto ve Apple CarPlay bağlantısına sahip. Yeni Nissan Leaf modelinin fiyatı belli olmasada nisan ayında ön siparişlerinde fiyatları belli olacak.

Volvo Türkiye'de beş yeni otomobilini satışa sunacak!

Honda, HRV modelini Türkiye'de satışa sunacak!

Chery, Türkiye yollarına çıkmak için gün sayıyor!

Suzuki Vitara 2022 fiyat listesi resmen uçtu!

Honda City çıldırdı! Fiyat etiketlerinde tam 145 bin TL'lik fark!


 


Geri Dön