29 / 04 / 2024

Nissan Micra 20 bin TL zamlandı! İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi…

Nissan Micra 20 bin TL zamlandı! İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi…

Japon otomobil markası Nissan Micra bu ay 20 bin lira zamlandı. Micra, yüzde 0 faizli kredi ve 15.000 TL takas desteği fırsatı ile alıcılarını bekliyor. Nissan Micra fiyatı ne kadar? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi…



Nissan’ın süper mini modeli Micra, kendine has stili ve kişiselleştirilebilir özellikleriyle en çok tercih edilen otomobiller arasında yer alıyor.
Nissan’nın 1982 yılından beri satışı devam eden süper mini modeli Micra, sürüş esnasında kör nokta, hız uyarı tabelaları gibi trafik işaretlerini algılıyor.

Zorlu alanlara park etmeyi kolaylaştıran farklı bir teknolojiyle gelen Nissan Micra’da segmentine has Akıllı Çevre Görüş Sistemi ile park etmek ve manevra yapmak için dört farklı çeşit kamera sistemi bulunuyor.
Nissan Micra’da kullanılan yokuş kalkış destek sistemi, yokuş yukarı kalkışlarda otomobilinizin geriye doğru kaymasına engel oluyor.
Micra, birinci sınıf yumuşak dokunuşlu malzemeler ve etkileyici tasarımla üretilen ergonomik koltuklar sayesinde konforlu ve keyifli sürüş deneyimi sağlıyor.

Nissan Micra 20 bin TL zamlandı! İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi…


Şehir dostu otomobil olarak bilinen Nissan Micra çarpıcı dış tasarımıyla fazlasıyla dikkat çekiyor. Sportif duruşu, boomerang şekilli stop lambaları, Nissan V motion ön ızgarası, gizli arka kapı kolları, 17’’ alüminyum alaşımlı jantları ve Led gündüz farlarıyla enerjik bir görünüme sahip.
Öte yandan Nissan, bu ay Micra alımlarında 15 bin lira takas desteği olanağı sunuyor.
 


Nissan Micra'nın yakıt tüketimi düşük mü? 100 Kilometrede ne kadar yakar? Nissan Micra Aralık'ta kaç TL'den satılıyor? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön