30 / 04 / 2024

Seat Arona 50 bin lira zamlandı! İşte Seat Arona 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Seat Arona 50 bin lira zamlandı! İşte Seat Arona 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Seat Arona Aralık ayında 50 bin TL birden zamlandı! Peki, Seat Arona fiyatları ne kadar? Özellikleri nelerdir? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...



Seat Arona, yeniden dizayn edilen ön ızgara, spoiler ve Full Led ön farlar ile daha güçlü ve şık görünümle alıcılarına sunuluyor. 
Araç bilgileri, sürüş yardımcıları ve navigasyona kadar ihtiyacınız olan tüm bilgilerin kişiselleştirilebilir tek bir ekranla sunulduğu Seat Arona, bir düğmeye basarak aktive olan Yarı Otonom Seyahat Asistanı ile seyahatinize huzur katıyor.

Seat Arona 50 bin lira zamlandı! İşte Seat Arona 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Kör nokta tespit sistemiyle Seat Arona, 70 metre menzile kadar kör noktadaki büyüklüğü farketmeksizin her engeli algılıyor. Seat Arona'da güvenli yolculuk için her durum düşünüldü. Yeni Arona öndeki araçları tespit ederek farlarını otomatik olarak ayarlar. Sürüş esnasında olumsuz tepkilerinizi fark eder ve mola vermeniz için sizi uyarır. Sesli alarm fonksiyonu ile dinlenmeniz gerektiğini hatırlatır.

Hız sabitleyici özelliği ile otomatik olarak hızı ayarlar. Şerit takip asistanı sayesinde şeritten çıkıldığı an uyarı verir ve güvenli bir sürüş sağlar.


SEAT ARONA 100 KİLOMETREDE NE KADAR YAKAR?

Şehir İçi Ortalama Yakıt Tüketimi :  5.5 litre

Şehir Dışı Ortalama Yakıt Tüketimi : 4.4 litre

Karma Yakıt Tüketimi : 4.8 litre

 

Seat Arona Aralık ayında 50 bin TL birden zamlandı! Peki, Seat Arona fiyatları ne kadar? Yeni Seat Arona Aralık ayında kaç TL'den satılıyor?  İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön