29 / 04 / 2024

Mercedes GLB fiyatları uçtu! 97 bin 500 TL zam geldi! İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Mercedes GLB fiyatları uçtu! 97 bin 500 TL zam geldi! İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Mercedes-Benz’in en yeni SUV modellerinden olan GLB’nin Aralık ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Mercedes-Benz GLB'nin 21 Aralık 2022 fiyat listesi…



Yeni Mercedes-Benz GLB SUV’un far başına ayrı ayrı ayarlanabilen 18 LED ile MUltibeam Led teknolojili farlar, gözleri kamaştırmadan devamlı uzun far kullanımına imkan tanıyor. Ayrıca Intelligent Light System (akıllı ışık sistemi) 'de bir çok farklı fonksiyon bulunuyor. Aralıklı uzun far, şehir ışığı, şehirler arası yol ışığı, otoyol ışığı, aktif viraj farı ve dönüş ışığı bu fonksiyonların arasında yer alıyor.

İster açık ister kapalı olarak kullanılabilen panoramik sunroof ile etkileyici özgürlük hissini yaşarken, iç mekanda açık bir ambiyansın keyfi sürülebilir. Yeni GLB SUV’un benzersiz sunroofu, dışarıdan bakıldığında da beğeni toplarken, dış mekana hafiflik ve seçkinlik kazandırıyor. 

Manuel ayarlanabilir arka koltuklarıyla, kullanıcının hayat tarzına uyan bir alan sağlayan GLB SUV, isteyen kişilere, 2 kişilik ilave bir 3. koltuk sırası ile toplamda 7 kişilik bir alan açıyor. AMG tasarım iç mekan konsepti, aracın çekici ve sportif görünümünü kuvvetlendiriyor. En iyi oturma konforunu sağlayan spor koltuklar; zarif Nappa deri kaplı, alt tarafı düzleştirilmiş spor direksiyonun arkasında hayranlık uyandırıyor.

Peki Mercedes-Benz GLB'nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz GLB'nin teknik özellikleri ve 21 Aralık 2022 fiyat listesi…


Geri Dön