03 / 05 / 2024

Mercedes-Benz yeni C-Serisi All-Terrain'e 73 bin 500 TL zam! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mercedes-Benz yeni C-Serisi All-Terrain'e 73 bin 500 TL zam! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alman otomobil üreticisi olan Mercedes-Benz’in station modeli C-Serisi All-Terrain’in Aralık ayı güncel fiyat listesi yayımlandı. İşte, Mercedes-Benz yeni C-Serisi All-Terrain'in 17 Aralık 2022 fiyat listesi…



Lükste en üst noktayı yeniden anlatan Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain modelinde, yerden yükseklik, kaput üzerindeki çizgiler, özel tamponlara sahip güçlü dış görünüm yeni C-Serisi’nin dayanıklılığını ve gücünü ortaya koyuyor.

Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain, yol gösterici akıllı güvenlik konsepti ve Sürüş Yardım Paketi gibi yeniliklerle aracı daha korunaklı bir hale sokuyor. Güvenli olduğu kadar donanımlı da olan C-Serisi All-Terrain, Downhill Speed Assist (yokuş aşağı hız yardımcısı), 4MATIC veya konforlu yürüyen aksam gibi özellikleri ile arazide de rahat bir sürüş sunuyor. 

Mercedes-Benz yeni C-Serisi All-Terrain e 73 bin 500 TL zam! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain, iç mekan teknolojileriyle yeni standartları belirlerken, detaylarda kullanılan yüksek kaliteli malzemeler araç içindekilere lüks içerisinde rahatlama hissi yaşatıyor. Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain'de bulunan çok sayıda konfor özelliği verilen bir dinlenme molası dahi oldukça konforlu bir hale getiriyor. Modern ve son teknoloji eseri dijital ön konsol sayesinde de sürücüler otomobille dokunmatik olarak iletişim kurabiliyor.

Peki Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain’in teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain’in teknik özellikleri ve 17 Aralık 2022 fiyat listesi…


Geri Dön