02 / 05 / 2024

Mercedes-Benz yeni C-Serisi All-Terrain'i görünce şok olacaksınız! İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mercedes-Benz yeni C-Serisi All-Terrain'i görünce şok olacaksınız! İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi...

Alman otomobil üreticisi olan Mercedes-Benz’in station modeli C-Serisi All-Terrain’in Kasım ayı güncel fiyat listesi yayımlandı. İşte, Mercedes-Benz yeni C-Serisi All-Terrain'in 22 Kasım 2022 fiyat listesi…



Lükste en üst noktayı yeniden tanımlayan Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain modelinde, yerden yükseklik, kaput üzerindeki çizgiler, özel tamponlara sahip güçlü dış görünüm yeni C-Serisi’nin dayanıklılığını ve gücünü vurguluyor.

Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain, yol gösterici akıllı güvenlik konsepti ve Sürüş Yardım Paketi gibi yenilikler aracı daha güvenli hale getiriyor. Dayanıklı olduğu kadar donanımlı da olan C-Serisi All-Terrain, Downhill Speed Assist (yokuş aşağı hız yardımcısı), 4MATIC veya konforlu yürüyen aksam gibi özellikleri sayesinde arazide de rahat bir şekilde yol alıyor.

Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain, iç mekan teknolojileriyle yeni standartları ortaya koyarken, detaylarda kullanılan yüksek kaliteli malzemeler kullanıcılara lüks içerisinde rahatlama hissi yaşatıyor. Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain'in çok sayıda öne çıkan konfor özelliği bir dinlenme molası verilmesini kolaylaştırıyor. Modern ve son teknoloji eseri dijital ön konsol sayesinde de sürücüler otomobille dokunmatik olarak etkileşime geçebiliyor.

Peki Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain’in teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain’in teknik özellikleri ve 22 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön