01 / 05 / 2024

Nissan'da hem sıfır faiz hem 3 ay ödeme erteleme fırsatı!

Nissan'da hem sıfır faiz hem 3 ay ödeme erteleme fırsatı!

Nissan Türkiye'de hem sıfır faiz hem de 3 ay ödeme erteleme fırsatı başladı. İşte Nissan tarafından başlatılan kampanya ile ilgili detaylar...



Yeni kampanyalarına hız kesmeden devam eden Nissan Türkiye, Ekim ayındaki son kampanyası ile maksimum kredi, maksimum takas desteği, sıfır faiz ve 3 ay ödeme öteleme gibi birçok imkan sağlıyor. Yeni bir Nissan almak isteyenler kampanya seçeneklerini kendi tercihlerine göre kişiselleştirebiliyor.

Müşteri odaklı yaklaşımları dikkat çeken Nissan, her bütçeye hitap eden Ekim ayı kampanyasında maksimum kredi imkânı, anahtar teslim fiyatına maksimum takas desteği gibi güçlü finansal çözümler dışında kredi ve takas desteğini beraber sunuyor.

Nissan da hem sıfır faiz hem 3 ay ödeme erteleme fırsatı!

Nissan'da şimdi al yeni yılda öde!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Nissan, Ekim ayı kampanyasında kredi ve takas desteğinin dışında yüzde 0 faiz ve 3 ay ödeme erteleme imkanı sunuyor. Müşterilerin ödeme tercihlerine göre esneklik gösteren kişiselleştirilmiş kampanya deneyimi, ayrıca peşinatsız yeni bir Nissan sahibi olma fırsatı da sunuluyor.


Geri Dön