13 / 05 / 2024

Nivak Florya'da yüzde 40 peşin ve 12 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nivak Florya'da yüzde 40 peşin ve 12 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nivak Group tarafından Florya'ya toplamda 96 konutluk yeni proje inşa ediliyor. Nivak Florya'da konutlar yüzde 40  peşin ve 12 ay vade fırsatı ile satılıyor. Peki Nivak Florya konut fiyatları ne kadar? Nivak Florya fiyat listesi...



NİVAK FLORYA PROJESİ KONSEPTİ!

Nivak Florya projesi, doğal formları modern detaylarla buluşturan geniş ve ferah tasarımı, harika manzaraları, ailenizle ve sevdiklerinizle vakit geçireceğiniz özel kullanım terasları, dinamik mekân kurgular ile birlikte  yatay mimarisi ve detaylarıyla, üst düzey bir yaşam alanından çok daha fazlasına sahip.

Projede Yansıma havuzları, Kademeli su akışı, süs havuzları, Dış mekan locaları, Çim aktivite alanları ve Yürüyüş ve bisiklet yolları bulunuyor.

Doğayla iç içe bir yaşam sunan Nivak Koru, özenle seçilmiş malzemeleri ve Florya'ya yakışan peyzaj tasarımı ile lüks ve dingin bir yaşam sizleri bekliyor.

 Nivak Florya da yüzde 40 peşin ve 12 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nivak Florya'da her detay ayrıntılarıyla düşünülmüş olup, Geniş Mekan Tasarımı, Yüksek tavanlı ferah yapı, Büyük balkon, teras ve bahçeler, Özel banyolu, aydınlık yardımcı odaları, İthal Mutfaklar, İthal Ankastre Cihazlar, Ada Mutfak Çözümleri Zeminde Doğal taşlar gibi özelliklere sahip.

 Nivak Florya da yüzde 40 peşin ve 12 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nivak Projesi'ni dğer projelerden ayıran en önemli özellik 1500 m2 sosyal tesisinin olmasıyla berebar Lobi ve oturma alanı, Kafe alanı, Çocuk oyun alanları, Stüdyo alanı, Fitness alanları, Sauna & Hamam, Duşlar & Soyunma alanları, Masaj ve dinlenme odaları, Kapalı yüzme havuzu, Mescit yer alıyor.

Peki Nivak Florya konut fiyatları ne kadar? Nivak Florya'da konut fiyatları kaç lira? Nivak Florya konutları kaç TL?

 


Geri Dön