07 / 05 / 2024

NMR İnşaat, beş yılda 2 bin konut üretmeyi hedefliyor!

NMR İnşaat, beş yılda 2 bin konut üretmeyi hedefliyor!

Irak' ta ilk projesine iki yıl önce başlayıp, bu yıl tamamlayan firma, bir yıl daha personelini projeden çekmeyerek satış sonrasında da kullanıcıların taleplerini yerine getirecek...



Irak'ta ilk projesine iki yıl önce başlayıp, bu yıl tamamlayan firma, bir yıl daha personelini projeden çekmeyerek satış sonrasında da kullanıcıların taleplerini yerine getirecek. Satış sonrası verdikleri hizmetle bölgede bir ilke imza attıklarını kaydeden NMR İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Rıdvan Arıç, "Bölgede Türk müteahhitlerin yaptığı projeler etap etap tamamlanıyor. Biz ise tüm etapları aynı anda tamamlamamıza rağmen bölgeden ayrılmayıp kullanıcıların, elektrik, su, doğal gaz bağlantıları konusunda yaşayacakları olası sorunlarda yalılarında olacağız. Satış sonrası hizmetimizle müşterimizi memnun edip sektörde bir adım öne çıkmayı hedefliyoruz" dedi. Irak'ta markalaşmak için farklı projeler yapıp teslimatları zamanında gerçekleştirmenin büyük önem taşıdığını vurgulayan Arıç, "Biz de gerek teslimat sürelerimizin kısalığı, gerek inşaat kalitemiz, gerekse hizmet kalitemizle bir adım öndeyiz" değerlendirmesini yaptı. Bölgedeki ilk konut projesini tamamladıklarını anlatan Arıç, 11 bloktan oluşan bir site olduğunu dile getirip bin 12 daire ve sosyal donatılarını tamamladıklarını söyledi. 

Mevcut çalışmayı tamamlamalarının ardından iki yeni projeye daha başladıklarım açıklayan Rıdvan Arıç, kaliteleriyle akıllarda yer edip bir kişinin ikinci kez ev almak istediğinde akla gelen ilk firma olmak istediklerini söyledi. Yeni projelerinden ilkinin 400 konut, ikincisinin ise 780 konuttan oluşacağını bildiren Arıç, ilk projeye başladıklarını, diğerinin temelini de yine yıl içinde atıp, her iki projeyi de iki yılda tamamlamayı hedeflediklerini açıkladı. Yeni projelerinde 30 katlı binalar düşündüklerini, sekiz blok ve 400 daireden oluşacak proje içinde bir de AVM planladıklarını ifade eden Arıç, ayrıca kapalı yüzme havuzu, spor salonu gibi zengin sosyal donatılar da planladıklarını söyledi. Yaklaşık 15 yıldır Ortadoğu'da çalıştıklarını kaydeden Arıç, yeniden yapılanan bu bölgede kaliteli koııut açığını görerek, sektöre adını attıklarını ve hızlı şekilde de ilerlediklerine değindi. Önümüzdeki iki yıl içinde 2 bin 100 konut tamamlamak istediklerini dile getiren Arıç, beş yıl içinde de bu rakamı 5 bin konuta ulaştırıp, yaklaşık 5 bin kişiye de istihdam sağlamak istediklerini vurguladı. 

Lojistikteki gücümüz büyük katkı sağlıyor İnşaatta henüz yeni bir firma olmamıza karşın lojistik sektöründe 20 yıllık tecrübeye sahibiz. Bu yönümüz bizi inşaat sektöründe de oldukça güçlü kılıyor. 

İnşaatlarda ihtiyaç duyduğumuz ürünlerin tedarikinin büyük bölümünü başta bölgemiz olmak üzere tüm Türkiye'den gerçekleştiriyoruz. Irak'ta inşaatların zamanında teslim edilmesi güven artırma noktasında çok önemli. Biz de kendi malzemelerimizi kendimiz taşıyarak ürünlere istediğimiz zamanda ulaşıyor, konutlarımızın zamanında teslim edilmesi noktasında bir adım öne geçiyoruz. Bu da tercih edilirliğimizi artırıyor. 



Dünya Mersin'in Markaları 


Geri Dön