27 / 04 / 2024

Nokta Ankara'da 4+1'ler 2 milyon 310 bin TL'den başlıyor!

Nokta Ankara'da 4+1'ler 2 milyon 310 bin TL'den başlıyor!

Firma: Turk Yapı

Proje: Nokta Ankara

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara projesinde, 3 blok bulunuyor. Nokta Ankara'da 4+1'ler 2 milyon 310 bin TL'den başlıyor...



Türk Yapı tarafından hayata geçirilen  Nokta Ankara  projesi toplamda 3 blok şeklinde, ofis, konut ve cadde mağazalarının bulunduğu karma proje şeklinde dizayn edildi.

Nokta Ankara da 4+1 ler 2 milyon 310 bin TL den başlıyor! 

NOKTA 1

Nokta 1, 23 katlı ofis bloku olup her biri teras alanları dahil net 332 metrekare büyüklüğe sahip katta dubleks ofislerden meydana geliyor. Katta iki bağımsız bölüm şekinde olan Nokta 1 ofislerde, istenildiği durumlarda birleştirilip 750 metrekareye yakın kullanım alanları oluşturulabilmekte ve tam kat kullanım imkanı sunulmakta. Ofisler ileri kaba (Shell-Core) teslim edilecek olup bütün alt yapı sistemi ofise entegre edilmiş durumda.

Nokta 1’in baza kısmında bulunan 18 adet ticari alan, cadde mağazası konseptiyle cafe-restoran ve hizmet mağazası şeklinde hizmet sağlayacak.

15. kattan itibaren Şa-Ra Enerji’nin genel merkezi şeklinde kullanılacak olan Nokta 1’de hayat başladı.

Nokta 1 Ofislerde fiyatlar kata ve cepheye göre değişiklik gösterebiliyor. Nokta 1'de yer alan ofislerin iskan alındı ve krediye uygun. Aynı zamanda proje kapsamında peşin alımlarda indirim de yapılıyor.

Nokta Ankara da 4+1 ler 2 milyon 310 bin TL den başlıyor!

NOKTA 2

Konut, ofis ve cadde mağazalarını kapsayacak şekilde iki bloktan meydana gelen Nokta 2, projenin 2. etabı.

Blokların altındaki baza bölümünde bulunan 20 adet ticari alan; cafe-restoran, hizmet ve perakende mağazaları şeklinde planlandı. 

NOKTA 2 /Konut 

Nokta 2'de yer alan evler 2+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Konutların tamamında her yönden  Ankara  manzarasının görüldüğü, geniş açılı, oldukça keyifli teras alanları bulunuyor. 4+1'lerin hepsi dubleks ve loft tipi tasarlanmış olup teras alanları dahil net 234 metrekareye büyüklükte. 

Konutlarda;

Gordion (Güneybatı)
Eskişehir Yolu (Kuzeybatı)
Ankara manzarası (Kuzeydoğu)
Avlu/Meksika Caddesi (Güneydoğu) olacak şekilde 4 farklı cephe ve manzara bulunuyor. 

Nokta Ankara'da etaplı bir satış sistemi uygulanıyor. Bu kapsamda; Nokta 2'de yalnızca 4+1'lerin satışı yapılıyor. 2+1 evler henüz satışa çıkarılmadı. 

4+1 evlerin liste satış fiyatı KDV Dahil 2 milyon 310 bin TL'den başlıyor. Nokta 2'de peşin ödeme, anlaşmalı olduğumuz bankalardan kredi kullanım fırsatı bulunuyor. Fiyatlar kata ve cepheye göre değişiklik gösteriyor.

Nokta Ankara da 4+1 ler 2 milyon 310 bin TL den başlıyor! 

NOKTA 2 / Ofis

Nokta 2 Ofislerde, katta dubleks olup teras alanları dahil 254 metrekare net kullanım alanı bulunuyor. Ofisler ileri kaba (Shell-Core) teslim edilecek olup bütün alt yapı sistemi ofis içine kadar getirildi.

Nokta 2 ofisler KDV dahil 3 milyon 686 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Rakamlar kata ve cepheye göre değişiklik gösteriyor. Proje kapsamında, peşin ödeme, anlaşmalı olunan bankalardan kredi kullanımıyla ödeme yapma imkanı sunuluyor. Ödeme seçeneklerine göre farklı indirim oranları uygulanabiliyor.

https://noktaankara.com/


projeye sor



Geri Dön