29 / 04 / 2024

Nolte, 5. mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Nolte, 5. mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Türkiye"de yüksek kalite standardı ve mükemmellik anlayışına olan talebi karşılayabilmek için Nolte Home Studio markasının mağazaları ile tüm birikimini ve teknolojisini Türkiye"ye taşıyan Nolte, mağazalar zincirine bir halka daha ekledi



Ülkemizdeki İlk Nolte Home Studio mağazasını Ekim 2009"da açan marka, 1 yıl içinde büyük bir gelişme göstererek 5. mağazasını İstanbul Nişantaşı"nda açtı. Mağazanın açılışını şžişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül gerçekleştirdi.

Nolte"den yeni mağaza...

Nolte, İstanbul-Etiler, Erenköy, Avcılar ve Bursa"da faaliyete geçen mağazalarının ardından yeni mağazasını 11 Ekim 2010 Pazartesi günü İstanbul-Nişantaşı"nda açtı. şžişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ünlü Manken Ece Gürsel, Seferad Grubu'nun Solisti Sami ve seçkin konukların da katıldığı açılışta, markanın Alman kültürünü Türk insanı ile tanıştırmak amacıyla düzenlediği Oktoberfest organizasyonunun kapanış daveti de gerçekleşti. Nolte Home Studio merkez mağazasının açılışını gerçekleştirdiği ilk günden itibaren yoğun ilgi gören Nolte, Nişantaşı"nda açtığı yeni mağazasıyla satış ağını genişletti. Nolte"nin Nişantaşı mağazasında birbirinden şık mutfak tasarımları beğeniye sunulacak.

Hedef, 2011"de 18 mağaza...

Yaklaşık bir yıl önce Nolte Home Studio adıyla açtığı kendi mağazalarıyla Türkiye pazarına giriş yapan Nolte, kısa sürede sektörün zirvesine ulaştı. İstanbul"da Etiler (merkez), Erenköy, Avcılar ve Bursa'da mağazası bulunan Nolte, Nişantaşı"ndan sonra  Ankara  ve Kıbrıs"ta da mağazalar açacak. Nolte,   2011 yılının sonunda mağaza sayısını 18"e yükseltmeyi planlıyor.

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Nişantaşı"ndaki 5. mağazayı Sarıgül açtı

Nolte Home Studio markasının mağazaları ile birikim ve teknolojisini Türkiye"ye taşıyan Nolte, mağazalar zincirine bir halka daha ekledi. Ülkemizdeki İlk Nolte Home Studio mağazasını Ekim 2009"da açan marka, 1 yıllık süre içinde 5. mağazasını İstanbul Nişantaşı"nda açtı. Mağazanın açılışını şžişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül gerçekleştirdi.

Son halka Nişantaşı"na

Nolte, İstanbul-Etiler, Erenköy, Avcılar ve Bursa"da faaliyete geçen mağazalarının ardından yeni mağazasını İstanbul Nişantaşı"nda açtı. şžişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ünlü Manken Ece Gürsel, Seferad Grubu'nun Solisti Sami ve seçkin konukların da katıldığı açılışta, markanın Alman kültürünü Türk insanı ile tanıştırmak amacıyla düzenlediği Oktoberfest organizasyonunun kapanış daveti de gerçekleşti. Nolte Home Studio merkez mağazasının açılışını gerçekleştirdiği ilk günden itibaren yoğun ilgi gören Nolte, Nişantaşı"nda açtığı yeni mağazasıyla satış ağını genişletti. Nolte"nin Nişantaşı mağazasında birbirinden şık mutfak tasarımları beğeniye sunulacak.

Hedef, 2011"de 18 mağaza...

Yaklaşık bir yıl önce Nolte Home Studio adıyla açtığı kendi mağazalarıyla Türkiye pazarına giriş yapan Nolte, kısa sürede sektörün zirvesine ulaştı. İstanbul"da Etiler (merkez), Erenköy, Avcılar ve Bursa'da mağazası bulunan Nolte, Nişantaşı"ndan sonra Ankara ve Kıbrıs"ta da mağazalar açacak. Nolte, 2011 yılının sonunda mağaza sayısını 18"e yükseltmeyi planlıyor.
Milliyet


Geri Dön