27 / 04 / 2024

Normtech İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Normtech İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Osman Akgül tarafından kuruldu.



Normtech İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Osman Akgül tarafından kuruldu.

Normtech İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amacı ; Yer üstü ve Yer altı her nevi İnşaat faaliyetlerine ilişkin uygulama , mühendislik ve taahhüt işleri faaliyetleridir. Yukarıda belirtilen amaç doğrultusunda şirket aşağıdaki hususlar ile iştigal edilebilir. 1-Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumlar ile Özel Sektörün yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, her türlü yol stabilize çalışmaları, yol, asfalt çalışmaları, ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, Fabrika, Otel, Alışveriş Merkezleri, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. 2-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 3-Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi, bakım ve onarımını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
 


Geri Dön