27 / 04 / 2024

North İstanbul Sarıyer nerede?

North İstanbul Sarıyer nerede?

Firma: Panaroma Grup

Proje: North İstanbul

North İstanbul Sarıyer nerede yer alıyor olduğunu öğrenmek için haberimizin içerisinde bulunan kroki ve adres bilgisinden yararlanabilirsiniz...




İstanbul Sarıyer'de Koç Üniversitesi Batı Yurdu'nun arkasında yükselen  North İstanbul  Evleri  Panaroma Grup  tarafından inşa ediliyor. North İstanbul Sarıyer projesinde 174 adet konut bulunuyor.


North İstanbul Sarıyer nerede olduğunu haberimizin devamındaki adres bilgilerinden öğrenebilirsiniz. North İstanbul Evleri projesi 5 blok olarak inşa ediliyor.


Panaroma North İstanbul daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon sunuluyor. North İstanbul Panaroma Grup teslim tarihi Ağustos 2013 olarak belirlendi.


Panaroma North İstanbul Evleri projesinde sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness center, voleybol sahası, basketbol sahası gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Panaroma Grup North İstanbul fiyat listesi 500 bin lira ile 850 bin lira aralığında değişiyor. Sarıyer North İstanbul Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor.



North İstanbul Sarıyer nerede?

Sarıyer Panaroma North İstanbul adres : Türkmen Sok. Kasapçayırı Mevki. Sarıyer İstanbul (Koç Ünv. Batı Yurdu Arkası)


North İstanbul Sarıyer nerede?


North İstanbul Sarıyer nerede?


Panaroma Sarıyer North iletişim bilgileri

Telefon: 0212 850 81 96 - 98 

Web Adresi: www.gunisigikonaklari.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön