15 / 05 / 2024

Novacity'de satışlar devam ediyor! Ağustos'ta teslim!

Novacity'de satışlar devam ediyor! Ağustos'ta teslim!

İnşaat sektörüne değer katan projelerle adından söz ettiren Atabir İnşaat, farklı mimari yapısı ile tarz sahibi olan, alışveriş merkezi, spor salonu, spa ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanlanyla konforu sunan, yeni bir yaşam alanı inşa ediyor.




İnşaat sektörüne değer katan projelerle adından söz ettiren Atabir İnşaat, farklı mimari yapısı ile tarz sahibi olan, alışveriş merkezi, spor salonu, spa ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanlanyla konforu sunan, yeni bir yaşam alanı inşa ediyor. Novacity'nin işyeri ve 2+1,3+1,4+1 daire seçenekleri ile modem yaşam anlayışına ışık tutacağını ifade eden Atabir İnşaatın ortağı Oktay Atay, uygun ödeme planı ile geleceğine yatırım yapmak isteyen herkesi modern kent Eskişehir'e davet ediyor. Novaat/nin yeni imara açılan eski fabrikalar bölgesinde yükseldiğini belirten Atay, "Etrafında Acıbadem Hastanesi, Özdilek Alışveriş Merkezi, Divan Otel ve Hilton Otel gibi komşulara sahip olan projemizin yatırımcılar ve kullanıcılar açısından en önemli özelliği 1+1 ve 1+0 rezidanstan ziyade 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere aile yaşamına yönelik rezidarts tarzına da sahip olması" diye konuşuyor. 

Toplam 39 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin üç bağımsız bölümden oluştuğunu ve bunun 86 tanesinin konut amaçlı daire, 17 tanesinin iş yeri olarak planlandığını anlatan Atay, sözlerine şöyle devam ediyor: "Projemiz az katlı ve çok katlı olmak üzere yedi bloktan oluşuyor. Az katlı dediğimiz bölümde 3+1 ve 4+1 daireler, çok katlıda ise 2+1,3+1 ve 4+1 daireler yer alacak. Binalann zemin katında; alanı 350 ile 500 metrekare arasında değişen 17 işyeri, 2 bin 200 metrekarelik alanda spor kompleksi ve kapalı havuz, ayrıca eksi iki katta her daireye iki araç kapasiteli otopark yer alacak. 

www.novacityeskisehir.com adresi üzerinden daha detaylı bilginin alınabileceği proje, yatınmolara yerel yahnm olanağından çok daha fazlasını vaat ediyor. Sağlamlık ve estetiği bünyesinde barındıran şirketimiz sektörün gelişen trendlerini ve profesyonel mimarisini, yeni projemiz Novacity ile halka sunuyor. Şehrin merkezindeki modern yaşamın adresi, geleceğine yatınm yapmak isteyenlere yol gösteriyor." Yedi aylık bir sürede yüzde 60'ı tamamlanan projeyi 2015 Ağustos ayında teslim etmeyi planladıklarını söyleyen Atay, Atabir İnşaat hakkında şu bilgileri veriyor: "2001 yılından beri gayrimenkul sektörü içindeyiz, 2005 yılından bu yana da inşaat sektöründe pek çok önemli projenin hayat bulmasına olanak sağladık. Firma olarak estetik ve sağlamlık temelli alanların oluşumuna fayda sağlarken sektöre değer katacak çalışmalarda bulunuyoruz. Atabir İnşaat, şu anda çevresel düzenlemeye ve şehrin yapısına uygun binalar tasarlayarak güvenilir yapının adresi durumunda. Satılabilirliği yüksek, kazanç sağlayan projeler yapıyoruz. Müşterilerimize küçük projelerde 6-8 ay, büyük projelerde ise 1820 ay tamamlanma süresi veriyoruz. Bunun yarımda projelere farklı bir bakış açımız var, genellikle satılabilirliği hızlı ve yüksek olmasını, alıcının daha sonraki süreçte kazanç sağlamasını hedefliyoruz." Oktay Atay, "Firma olarak estetik ve sağlamlık temelli alanların oluşumuna fayda sağlarken, sektöre değer katacak çalışmalarda bulunuyoruz" diyor. 


Dünya Real Estate


Geri Dön