05 / 05 / 2024

Eskişehir Novacity nerede

Eskişehir Novacity nerede

İnşaat sektörüne değer katan projelerle adından söz ettiren Atabir İnşaat, farklı mimari yapısı ile tarz sahibi olan, alışveriş merkezi, spor salonu, spa ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanlanyla konforu sunan, yeni bir yaşam alanı inşa ediyor.

Eskişehir Novacity 18 ayda teslim!

Atabir İnşaat, Eskişehir'in inşaat metrekaresi anlamında en geniş konut projesi Novacity, yatırımcılara nitelikli ve tarz sahibi bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor. Firma ortaklarından Oktay Atay, yeni yaşam alanı hedeflediklerini söyledi.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesi nerede? TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesi konut fiyatları ne kadar? TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi nerede? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi konut fiyatları ne kadar? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi kurası ne zaman çekilecek?

Eskişehir Novacity'de sona gelindi!

Eskişehir'de yepyeni bir cazibe merkezi olan Novacity projesinde sona gelindi. Yüzde 90 seviyesinde tamamlanan yaşam alanının Haziran ayında faaliyete geçmesi bekleniyor.

TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. Peki TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Keleşoğlu ve Boyut Global Eskişehir Hitit Homeofis Dedepark Hotel'e, Espark AVM'ye ve Tepebaşı Belediyesi'ne yakın mesafade yükseliyor. Peki, Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı açık artırma ihalesi nerede?

Toplam 115 adet konutun satışa sunulacağı Eskişehir Odunpazarı TOKİ ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Eskişehir Odunpazarı açık artırma ihalesi nerede?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı ihalesi nerede?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan 4+1 daireler satışa sunuluyor. İhalesi 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan projede başvurular devam ediyor. Peki TOKİ Eskişehir Odunpazarı ihalesi nerede?

Eskişehir Yaşam Park Evleri 2 nerede?

Eskişehir Yaşam Park Evleri 5 blok halinde inşa ediliyor. Eskişehir Yaşam Park Evleri 2 nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje Başak Konut imzası taşıyor.

Eskişehir Başak Residence nerede?

Başak Konut tarafından hayata geçirilen Başak Residence Eskişehir projesi daire alanları 54 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin hemen gerçekleştiği Eskişehir Başak Residence nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Eskişehir Novacity 18 ayda teslim!

Atabir İnşaat, Eskişehir'in inşaat metrekaresi anlamında en geniş konut projesi Novacity, yatırımcılara nitelikli ve tarz sahibi bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor. Firma ortaklarından Oktay Atay, yeni yaşam alanı hedeflediklerini söyledi.

Eskişehir'de modern bir şehir: Novacity

Eskişehir'in merkezinde, modern yaşamın tüm olanaklarını sunan yepyeni bir proje olan Novacity, alışılmış standartların üstünde bir yaşam vaadediyor. Dev proje, Atabir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Eskişehir'de 3 milyon 691 bin TL'ye satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Sultandere Köyü, 276 ada, 1 ve 2 nolu parselleri, 281 ada, 2 nolu parseli, 299 ada, 1 nolu parseli ve 315 ada 3 nolu parselde yer alan toplam 5 arsayı satışa sunuyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Daire Başkanlığı Odunpazarındaki 5 arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Arsaların yüzölçümleri 2 bin 274 metrekare ile 13 bin 573 metrekare arasında dağılıyor

Eskişehir Novacity nerede Haberi

Eskişehir Novacity nerede


İnşaat sektörüne değer katan projelerle adından söz ettiren Atabir İnşaat, farklı mimari yapısı ile tarz sahibi olan, alışveriş merkezi, spor salonu, spa ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanlanyla konforu sunan, yeni bir yaşam alanı inşa ediyor. Novacity'nin işyeri ve 2+1,3+1,4+1 daire seçenekleri ile modem yaşam anlayışına ışık tutacağını ifade eden Atabir İnşaatın ortağı Oktay Atay, uygun ödeme planı ile geleceğine yatırım yapmak isteyen herkesi modern kent Eskişehir'e davet ediyor. Novaat/nin yeni imara açılan eski fabrikalar bölgesinde yükseldiğini belirten Atay, "Etrafında Acıbadem Hastanesi, Özdilek Alışveriş Merkezi, Divan Otel ve Hilton Otel gibi komşulara sahip olan projemizin yatırımcılar ve kullanıcılar açısından en önemli özelliği 1+1 ve 1+0 rezidanstan ziyade 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere aile yaşamına yönelik rezidarts tarzına da...