29 / 04 / 2024

Novada Ataşehir AVM'de çocuklar için etkinlikler düzenleniyor!

Novada Ataşehir AVM'de çocuklar için etkinlikler düzenleniyor!

İstanbul Anadolu yakasının gözde konut projelerinin bulunduğu Ataşehir bölgesinde hizmet veren Novada Ataşehir Alışveriş Merkezi 1- 15 Eylül tarihleri arasında, çocukların okula dönüş heyecanına renkli etkinliklerle ortak oluyor...



1- 15 Eylül tarihleri arasında  Doğa Koleji, Okyanus Koleji, Tekden Eğitim Kurumları, Boğaziçi Bilim Koleji,  Büyüyen Çocuk Anaokulu,  Ekol Anaokulu, Sevgi Yumağı Anaokulları ve Okan Koleji işbirliği  ile düzenlenecek müzik dinletileri, sihirbazlık, palyaço gösterileri, sosis balon etkinlikleri çocuklara eğlenceli ve keyifli saatler yaşatacak.

10.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında çocukların zihinsel ve el becerilerinin gelişmesine yardımcı olacak  kukla yapım atölyesi, kağıt katlama atölyesi, ahşap boyama, seramik boyama atölyesi, satranç, hafıza geliştirme teknikleri gibi atölye çalışmaları da düzenlenecek.

 

Çocukların sevgilisi Garfield Novada Ataşehir AVM’de

Novada Ataşehir AVM’de düzenlenecek okula dönüş etkinliklerine katılan çocuklar, 7-8-14-15 Eylül tarihlerinde 12:00-18:00 saatleri arasında sevimli kedi Garfield ile buluşacak. Garfield film müzikleri eşliğinde dans gösterileriyle eğlenecek çocuklar, sevilen karaktere Garfield kitaplarını da imzalatacak.



Geri Dön