02 / 05 / 2024

Now Gayrimenkul Now Bomonti ne zaman teslim?

Now Gayrimenkul Now Bomonti ne zaman teslim?

Firma: Now Gayrimenkul

Proje: Now Bomonti

Now Gayrimenkul Now Bomonti ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Banka kredisi kullanılabilen Şişli Now Bomonti projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlıyor...



Now Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen  Now Bomonti  projesi İstanbul Şişli'nin Bomonti bölgesinde konumlandırılıyor.  Now Gayrimenkul  Now Bomonti ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimize yer alıyor.


Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Şiş Now Bomonti projesi ofis ve rezidanslardan oluşuyor. Now Bomonti fiyat listesi kapsamında konutlar 3 bin dolardan başlayan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. 


Now Gayrimenkul Now Bomonti ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim. Now Bomonti ödeme koşulları kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde sunulan ödeme planı seçeneklerinden yararlanılabiliyor.


Now Bomonti satış ofisi ile 444 4 669 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Şişli Now Bomonti Evlerinde yer alan ofisler 62 metrekare ile 2 bin metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandı.


Tek blok halinde yükselen Now Bomonti Şişli Konutlarında kafe, toplantı odaları, restoran, 7 adet yüksek hızlı asansör ve katlarda bulunan sosyal alanlar gibi imkanlar mevcut durumda. 


Now Bomonti lokasyon olarak Anthill Residence projesinin tam arkasında inşa ediliyor. Now Gayrimenkul Now Bomonti ne zaman teslim sorusunun yanıtı henüz belirlenmedi.


Now Bomonti iletişim bilgisi:

Telefon: 0216 489 59 09

Web: www.nowbomonti.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön