08 / 05 / 2024

Ntepe'de konut satışları tamamlandı yaşam Eylül'de başlıyor!

Ntepe'de konut satışları tamamlandı yaşam Eylül'de başlıyor!

Özyurtlar İnşaat tarafından Bahçeşehir Bulvarı üzerinde inşaa edilen Ntepe 'de 400 dairenin tamamı satıldı. Ev teslimlerinin eylül ayında başlayacağı Ntepe 'de aylık kirası 2 bin lira olan ticari ünitelerin satışı devam ediyor



Özyurtlar İnşaat tarafından Bahçeşehir Bulvarı üzerinde inşaa edilen Ntepe 'de 400 dairenin tamamı satıldı. Ev teslimlerinin eylül ayında başlayacağı Ntepe 'de aylık kirası 2 bin lira olan 40 ofis ve 40 dükkandan oluşan ticari alanların kiralaması ise devam ediyor.
Bugüne kadar 5 binden fazla aileyi ev sahibi yaptıklarını söyleyen Özyurtlar şžirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Bu evlerin ortak özelliği daha yapım aşamasındayken değer kazanması. Ntepe gerek konumu, gerekse yapısı itibariyle eşsiz bir proje. Her dönem sahibine kazandırmaya devam edecektir ” diye konuştu.

Fiyat avantajı
Ntepe 'nin satışına 2009 'un Aralık ayında başladıkların dile getiren Özyurt, “Satışa çıktığımız dört gün içinde projenin yüzde 80 'ini satmıştık. Bunda Bahçeşehir gibi bir yerde 1+1 daireyi 57 bin liradan, 2+1 daireyi 97 bin liradan, 3+1 daireyi de 157 bin liradan satışa sunmamızın etkisi var ” diye konuştu. şžu anda 400 konutun tamamını sattıklarını ifade eden Özyurt, “Güvenlikli, sosyal donatılarıyla zengin ve her dönem prim yapan bir konuta sahip olmak isteyenler bizi tercih etti ” diye konuştu.  


Geri Dön