28 / 04 / 2024

Nuh Çimento Park Konutları'nda evinizi önce kiralayın sonra satın alın!

Nuh Çimento Park Konutları'nda evinizi önce kiralayın sonra satın alın!

Nuh Çimento Park Konutlarında önce kirala sonra satın alma fırsatı sunuluyor: Projeden bir yıllığına daire kiralanıp önce yaşanmaya başlanır... Komşularla iyice tanışılır, daireden memnun kalınırsa hemen satın alınabilir. Üstelik kira bedeli, daire fiyatı



Haldız İnşaat Otomotiv Tic. Ltd. Şti güvencesiyle sunulan Nuh Çimento Park Konutlarında önce kirala sonra satın alma fırsatı sunuluyor: Projeden bir yıllığına daire kiralayıp önce yaşamaya başlayın. Komşularınızı iyice tanıyın. Eğer dairenizden memnun kalırsanız hemen satın alabilirsiniz. Üstelik kira bedeli olarak ödediğiniz miktarı daire fiyatından düşülüyor.

Kocaeli'nde önemi giderek artan Uzunçiftlik beldesinde yeni bir yıldız doğuyor: Nuh Park Konutları....

Kartepe'le 20 dakika yakınlık mesafesi ile sakinlerine büyük avantaj kazandıran Nuh Park Konutları, aynı zamanda alış veriş merkezlerine yakınlığı ile de iddialı bir proje olduğunu kanıtlıyor. Şehir merkezine 9 dakika, İstanbul'a 45 dakika mesafesi bulunan Nuh Park Konutları, TEM ve E-5 Karayolları'na da 3 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Şehirde hem karlı bir yatırım hem de huzurlu bir yaşam sürmek isteyenlerin favorisi haline gelecek olan Nuh Park Konutları, 16 bin 951,47 metrekare üzerine kurulmuş dev bir kent projesidir.

Nuh Park konutları projesi, 9 tanesi 4'erli, 1 tanesi 2'şerli daire olmak üzere toplam 10 bloktan oluşuyor. Bloklarda ise toplam 114 daire yer alıyor. Bütün daireler havuzun ve sosyal tesisin bulunduğu iç bahçeye bakıyor.

Nuh Park Konutları'nda 314 metrekare açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun parkı, açık/kapalı otopark ve fitness center bulunuyor.

İLETİŞİM

Satış ofisi:

Sapanca Yolu No: 12 Kartepe Kaymakamlığı Karşısı Kartepe / KOCAELİ

Tel: 0262 371 14 98

Faks: 0262 371 14 99

Gsm: 0532 711 64 20

www.haldizinsaat.com.tr

www.nuhgayrimenkul.com.tr

Müşteri Bilgilendirme Hattı:

0262 371 14 98


Geri Dön