02 / 05 / 2024

Nurol Park nerede inşa ediliyor?

Nurol Park nerede inşa ediliyor?

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Toplam 55 bin metrekare alan üzerinde yükselen Nurol Park nerede inşa ediliyor sorusuna İstanbul Avrupa yakası Güneşli bölgesi cevabı veriliyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...



Dairelerin teslimlerine 2016 yılının Şubat ayında başlanacak olan Nurol Park nerede inşa ediliyor sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. 


Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği  Nurol Park  Güneşli projesi,  Nurol GYO  imzasıyla konumlanıyor. 


6 blok halinde yükselen Nurol Park nerede inşa ediliyor sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli cevabı veriliyor. Projede satış süreci devam ediyor. 


Nurol Park nerede inşa ediliyor?


Nurolpark Güneşli'de;  açık hava dinlenme alanları, avlu ve teraslar, alışveriş alanları, restorant, sokak cafeleri, kapalı yüzme havuzu, spor tesisler ve güneşlenme terasları gibi sosyal imkanlar mevcut. 


İnşaat alanı 55 bin metrekare olarak belirlenen Güneşli Nurol Park projesi,  1.418 adet daireden meydana geliyor. Projede konutlar, ofisler ve AVM yer alıyor. 


Nurol Park nerede inşa ediliyor?

Adres: Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi Bilge Sokak No: 44 Güneşli /  İstanbul 


Nurol Park Güneşli satış ofisi iletişim

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön