27 / 04 / 2024

Nurol Park nerede inşa ediliyor

Nurol Park nerede inşa ediliyor

NUROL GYO'nun Güneşli'de yaptığı Nur ol Park inşaatı sürüyor. Nurol Park, 5 futbol sahası büyüklüğündeki peyzaj alanı, alışveriş alanları, lokasyonu ve inşaat kalitesi ile öne çıkmayı hedefliyor.

Nurol Park Evleri 'nde 0 faiz imkanı!

İstanbul'da seçkin projelere imza atan Nurol GYO'nun. modern mimari ile geleneksel mahalle hayatını bir arada sunduğu karma konut projesi Nurol Park, Güneşi ide hızla yükseliyor.

Nurol Park nerede inşa ediliyor?

Toplam 55 bin metrekare alan üzerinde yükselen Nurol Park nerede inşa ediliyor sorusuna İstanbul Avrupa yakası Güneşli bölgesi cevabı veriliyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Nurol Park Rezidans nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılacağı projede 50 aya kadar taksitlendirme uygulanıyor. Projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Peki Nurol Park Rezidans nerede?

Nurol Park Residence nerede?

Teslim tarihi Şubat 2016 olarak belirlenen Nurol Park'ta daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 9 blok halinde inşa ediliyor. Peki Nurol Park Residence nerede?

Nurol Park Güneşli Rezidans nerede?

Çeşitli sosyal imkanlar sunan Nurol Park'ta fiyatlar 418 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Nurol Park Güneşli Rezidans nerede?

Güneşli Nurol Park Evleri nerede?

Nurol Park Residence 'de daireler 355 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede banka kredi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri nerede?

Nurol GYO Nurol Park Evleri nerede?

Teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayı olarak belirlenen Nurol Park Güneşli'de daire fiyatları 355 bin TL'den başlıyor. Proje 6 blok halinde yükseliyor. Peki Nurol GYO Nurol Park Evleri nerede?

Nurol Park Güneşli Evleri nerede?

Toplam 544 rezidans daire, 84 loft daire ve 836 towers daire ve ofislerin yer aldığı Nurol Park Güneşli'de teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Peki Nurol Park Güneşli Evleri nerede?

Nurol Park Konutları nerede?

Nurol Park Evleri'nde yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor. Peki Nurol Park Konutları nerede?

Nurol Park Evleri nerede?

Nurol Park projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. 50 ay vade farksız taksitle ödemelerin yapılabildiği projede normal daire, rezidans daire ve towers daire bulunuyor. Peki Nurol Park Evleri nerede?

Nurol Park Güneşli ev fiyatları!

Nurol Park Güneşli ev fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Nurol Park Güneşli projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...

Nurol Park Güneşli hızla yükseliyor!

Nurol GYO’nun, karma konut projesi Nurol Park Güneşli’de çalışmalar hızla devam ediyor. Eskiden Hürriyet Medya Towers’ın kullandığı araziyi 127.5 milyon dolara satın alan Nurol GYO, proje için toplam 460 milyon dolar yatırım yapacak...

Nurol Park'ta 50 ay sıfır faiz, peşin alımda yüzde 15 indirim!

İstanbul Güneşli'de hızla yükselen Nurol Park, modern mimari ile geleneksel mahalle hayatını bir araya getiriyor. Projede 50 ay sıfır faiz, peşin alımda yüzde 15 indirim gibi fırsatlar sunuluyor...

Nurol Park kampanya 2014!

Nurol Park projesinde satşlar devam ediyor. 6 blok olarak yükselen projede 154 adet rezidans daire, 880 adet towers daire ve 84 adet loft daire bulunuyor. İşte Nurol Park kampanya 2014 detayları...

Nurol Park telefon numarası!

Nurol Park telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin mevcut olduğu projede teslimler 2016 yılının Şubat ayında gerçekleşecek. Projede 1.418 tane daire yer alıyor.

Nurol Park nerede inşa ediliyor Haberi

Nurol Park nerede inşa ediliyor

NUROL GYO'nun Güneşli'de yaptığı Nur ol Park inşaatı sürüyor. Nurol Park, 5 futbol sahası büyüklüğündeki peyzaj alanı, alışveriş alanları, lokasyonu ve inşaat kalitesi ile öne çıkmayı hedefliyor. 

Nurol Park, 2+1,3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı alçak katlı "loft"lardan, metrekare olarak daha küçük dairelerin yer aldığı "rezidans" ve" tower"lara kadar pek çok alternatif...