11 / 05 / 2024

Nurol Tower ve Nurol Life projelerindeki 100 gayrimenkulün değeri açıklandı! İşte o rakamlar...

Nurol Tower ve Nurol Life projelerindeki 100 gayrimenkulün değeri açıklandı! İşte o rakamlar...

Nurol GYO Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin 2022 yıl sonu değerlerini açıkladı. Peki Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...



Nurol Life  kapsamında değeri açıklanan bağımsız bölümlerin 20 adedi ofis, 4 adedi ise konut olarak açıklandı. Nurol Life  projesinin yakın çevresinde Türk Telekom Arena Stadı, Eroğlu Skyland Projesi, Vadi İstanbul projesi, Şehit Emrah Yılmaz Parkı, Avangart Projesi ve Yeni Şişli Etfal Hastanesi bulunuyor. TEM Otoyolu’na çok yakında konumlanan Nurol Tower, Büyükdere Caddesi’ne 4 kilometre, Maslak merkeze 5 kilometre mesafede yer alıyor. 

Nurol Life  projesinde; 465 adet rezidans tipi daire ve 50 adet ofis olmak üzere toplam 515 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Proje bünyesinde; açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, süs havuzları, yürüme yolları, spor merkezi, sosyal alan (kafeterya, bilardo salonu, sauna, masaj odaları, stüdyolar, toplantı odası ve kiralanabilir odalar), otopark alanları, 24 saat özel güvenlik hizmeti sunuluyor. 

Nurol Life projesindeki 76 adet bağımsız bölümün toplam pazar değeri KDV dahil 455 milyon 220 bin Türk Lirası, aylık pazar kira değeri ise KDV dahil 1 milyon 618 bin 763 Türk Lirası olarak belirlendi.

Nurol Tower ve Nurol Life projelerindeki 100 gayrimenkulün değeri açıklandı! İşte o rakamlar...

Nurol Tower projesinde yer alan 76 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu. Nurol Tower İstanbul ili, Şişli ilçesi, İzzetpaşa Mahallesi, Yeni Yol Caddesi, Lale Sokak üzerinde, 2 kapı numaralı yerde konumlanıyor. Değerleri açıklanan bağımsız bölümlerin, 22 tanesi konut, 38 tanesi ofis, 15 tanesi dükkan ve 1 tanesi ise kafeterya olarak belirtildi. Nurol Tower; Yeni Yol Caddesi üzerinde, Mecidiyeköy - Çağlayan istikameti takip edilirken yolun sol tarafında  yükseliyor. Proje bünyesinde; 270 adet konut, 50 adet ofis, 15 adet dükkan ve 1 adet kafeterya olmak üzere toplam 336 adet bağımsız bölüm yer alıyor. 

Nurol Tower projesinde yer alan 76 adet bağımsız bölümün değeri KDV dahil 546 milyon 55 bin Türk Lirası, aylık pazar kira değeri ise KDV dahil 2 milyon 518 bin 163 Türk Lirası olarak belirlendi.

Değerleme raporu için tıklayın

Değerleme raporu için tıklayın

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin 2022 değeri ne kadar? 

Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım'ın değeri belli oldu! Emlak Konut GYO resmen açıkladı! 

Tablo Adalar'ın değeri belli oldu! Vakıf GYO o rakamı resmen açıkladı!


Geri Dön