10 / 05 / 2024

Nurşen Sarı Kimdir? 

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..



Nurşen Sarı Kimdir? 

Nurşen Sarı, 2001 yılında TÜBİTAK MAM Bilişim Teknolojileri Enstitüsü’nde Uzman Araştırmacı olarak göreve başlamıştır. 2003 yılının Ocak-Temmuz ayları arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Alexandria şehrinde NRL (Naval Research Laboratory) ve Virginia Technical University’de Ziyaretçi Araştırmacı olarak kendisine görev verilmiştir. 

Nurşen Sarı, Mayıs 2013’te TÜBİTAK BİLGEM İleri Teknolojiler Araştırma Enstitüsü’nde Sualtı Savunma ve Akustik Sistemlerden sorumlu Müdür Yardımcısı görevini üstlenmiştir. Sarı Mart 2015 tarihine kadar üstlendiği bu görevini yürütmüştür. Sarı, Mart 2015 yılında C Tech Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Mühendislik ve Programlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine başlamış ve halen bu görevi sürdürmektedir. 

Sarı'nın, çok sayıda ulusal ve uluslararası kongre, konferans, sempozyumda sunulmuş ve yayınlanmış makale/bildirisi vardır. Nurşen Sarı, 2012 yılında TÜBİTAK Bilgem En İyi Araştırma Grubu ve 2014 yılında TÜBİTAK BİLGEM En İyi Ürün Geliştirme ödüllerini almıştır. 

Sonuç olarak Dr. Nurşen Sarı, 29 Haziran 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısından bu yana ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürmektedir. 

Çağlar Göğüş Kimdir?

Ata Köseoğlu kimdir?

Bahar Özeray Çolakel Kimdir? 


Geri Dön