15 / 05 / 2024

Nusret Altınbaş, Kimdir?

Nusret Altınbaş, Kimdir?

Nusret Altınbaş, kimdir? Nusret Altınbaş’ın mesleği nedir? Nusret Altınbaş, nereden mezundur? İşte detaylar!



NUSRET ALTINBAŞ KİMDİR?

Posta’nın haberine göre Nusret Altınbaş’ın hayatı şu şekildedir; Nusret Altınbaş, kuyumcu bir babanın oğlu olarak 11 Temmuz 1970 yılında dünyaya gelmiştir. Altınbaş, gözünü dünyaya mücevherin parıltılı dünyasına açtı. Mücevher dünyasının ünlü isimlerinin bilinmeyen yanları da vardır. Nusret Altınbaş, 11 yaşında ailesi ile beraber Kıbrıs’a yerleşti. Mesleğin sır olarak saklanan pek çok özelliğini burada keşfederek büyüdü.

NUSRET ALTINBAŞ İŞ HAYATI!

Nusret Altınbaş, iş hayatına yani kuyumculuk işine Gaziantep’te başladı. Zaman içinde de ülkemizin en önemli markalarından biri oldu ve holdingleşti.

Nusret Altınbaş, Altınbaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve aynı zamanda da holding çerçevesinde şirketlerden biri olan Assos’un Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde de bulundu. Altınbaş Holding; günümüzde de aralarında mücevheratın da bulunduğu enerji, finans ve lojistik alanlarında da görev almıştır. Altınbaşlarında eğitim yönü de bulunmaktadır. Altınbaş Holding, aynı zamanda İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nin de kurucu ismidir. Nusret Altınbaş, 19 Mart 2013 yılından bu zamana kadar da Crediwest Bank’ta Yönetim Kurulu üyesidir.

Nusret Altınbaş, kendi ile ilgili özel noktaları da anlattı. Altınbaş, az uyuduğunu, Sporu hayatının felsefesini haline getirdiğini söyledi. Spor onun için olmazsa olmaz bir noktada. Altınbaş, spor olarak Ağrı Dağına da tırmandı. Buradan da adrenalin sporlarını sevdiğini dile getirdi. Tatil konusunda da lüks tatilleri sevmediğini belirtti.

Nusret Altınbaş’ın tatil anlayışında öyle lüks bir otelde tatil yapmak bulunmuyor. Otel değil onun tam tersi doğanın içinde yaşamak sevdiğini, taşların üstünde bir tulum içerisinde uyumayı sevdiğini belirtti. Aynı şekilde bu tatil resminde odunda pişirilmiş kuru fasulyeyi yemeyi sevdiğini, günler dağlarda çok güzel geçiyor. Altınbaş, bu tatil için şu örneği veriyor; 800 metre çıkınca 400 metresini geri iniyorsunuz. Vücudu alıştıra alıştıra çıkıyoruz. Bu şekilde böyle gidiyor.

Cengiz Solakoğlu Kimdir?

İmam Altınbaş Kimdir?


Geri Dön