28 / 04 / 2024

Nusret Gökçe Maçka Palas'a yerleşti! 

Nusret Gökçe Maçka Palas'a yerleşti! 

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe Zorlu Center'daki rezidansından çıkarak sahibi olduğu Maçka Palas’a yerleşti. 



Yaptığı şovlarla Türkiye sınırlarını geçen dünyaca ünlü şef Nusret, Zorlu Center’daki rezidansından çıkarak sahibi olduğu Maçka Palas’a yerleşti.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Mimar Giulio Mongeri tarafından 1922 yılında yapılan Nişantaşı’nın ikonik binası, 1994’te Doğuş Holding tarafından satın alınmış 2008’de de Park Hyatt Oteli’ne çevrilmişti. Nusret Gökçe, binayı 2019 yılında 50 milyon Euro bedelle Doğuş Grubu’ndan satın aldı ve otelin altına kendi restoranı Nusret’i açtı. Yılın büyük bir bölümünü dünyanın çeşitli noktalarında olan restoranlarını ziyaret ederek geçiren ünlü şef, artık İstanbul’da olduğu zamanlar Maçka Palas’ta kalacak.

Nusret Gökçe Maçka Palas a yerleşti! 

Gökçe, otelin içinde herhangi bir süite taşınması. Şimdilerde sık sık yeni evinden paylaşımlar yapan ünlü şefin taşındığı süit, oldukça özel. 

‘Şair süiti’ olarak bilinen bu dairede bir zamanlar, ‘Şair-i Azam’ ünvanıyla anılan, ‘Makber’ şiirinin büyük şairi Abdülhak Hamid Tarhan yaşıyordu. Ve hatta 13 Nisan 1937’de bu dairede yaşamını yitirmişti. 

Nusret, 24'üncü mağazasını Beverly Hills'te açacak!


Geri Dön