29 / 04 / 2024

O bankadan promosyon için güncel tarih geldi! Tarihi kaçırma, 10 bin TL senin olsun!

O bankadan promosyon için güncel tarih geldi! Tarihi kaçırma, 10 bin TL senin olsun!

EYT'lilerin bankalara yönelmesiyle birlikte emekli promosyonları konusunda yarış hız kazandı. Bankalar, 2 milyondan fazla yeni müşteri kazanmak için emeklilerin çıkarlarına uygun promosyon rakamlarını güncellemeye devam ediyor.



Banka, emekli promosyonunu ek kampanyalarla birleştiren bankalardan biri olarak öne çıkıyor. Banka, emekli promosyonuna ek 3.000 TL ödeme yaparak müşterilerine cazip fırsatlar sunuyor. Mart ayında banka emekli promosyonu ödemesi 7.000 TL olarak belirlendi ve aynı zamanda kampanya ödemesi yapılacağı duyuruldu. Banka, müşterilerine maaşlarına göre 7.000 TL'ye kadar emekli promosyonu ödemesi yapacak.

Banka, sık sık düzenlediği kampanyalarla dikkatleri üzerine çekiyor. Son kampanyasıyla ilgili olarak emekli promosyonu ile ilgili gelişmeleri açıklayan banka, kampanya tarihini değiştirdiğini ve mart sonu olarak belirlenen kampanyanın 21 Nisan'a kadar uzatıldığını duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, müşterilerine sunduğu avantajlı fırsatlardan yararlanmak isteyen emekliler, kampanya kapsamında 3.000 TL ek ödeme alabilecekler.

O bankadan promosyon için güncel tarih geldi! Tarihi kaçırma, 10 bin TL senin olsun!

Promosyon kampanyası otomatik ödeme ile birleşti

Albaraka Türk bankası, emekli müşterileri için özel bir kampanya başlattı. 20 Ocak ile 21 Nisan tarihleri arasında emekli maaşını Albaraka'ya taşıyan müşteriler, 6.500 TL'ye kadar promosyon ve 3.000 TL'ye kadar ödül kazanma fırsatına sahip olacak.

Maaşlarını Albaraka'dan alan müşteriler, 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı verirlerse 500 TL daha kazanacaklar. Ayrıca, müşterilerinin bankayı referans olarak gösterdikleri her yeni emekli müşteri için de 500 TL ödül verilecektir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön