15 / 05 / 2024

O bankadan promosyon için güncel tarih geldi! Tarihi kaçırma, 10 bin TL senin olsun!

O bankadan promosyon için güncel tarih geldi! Tarihi kaçırma, 10 bin TL senin olsun!

EYT'lilerin bankalara yönelmesiyle birlikte emekli promosyonları konusunda yarış hız kazandı. Bankalar, 2 milyondan fazla yeni müşteri kazanmak için emeklilerin çıkarlarına uygun promosyon rakamlarını güncellemeye devam ediyor.



Maaşı 3.499 TL ve altında olanlar, 4.500 TL'lik promosyonu kazanırken, 3.500-7.499 TL arasında maaşı olanlar 5.500 TL'lik, 7.500-9.999 TL arasında maaşı olanlar 6.000 TL'lik, 10.000 TL ve üzeri maaşları olanlar ise 6.500 TL'lik promosyona hak kazanacaklar. Ayrıca, 2 adet otomatik ödeme talimatı ekleyen emeklilerin promosyonlarına 500 TL daha eklenecektir.

Referans sistemi açıklandı

Albaraka Türk bankası, emekli müşterileri için düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine ekstra ödüller sunuyor. Banka, müşterilerinin referansıyla bankaya yeni emekli müşteri kazandıran her birey için 500 TL ödeme yapacak. Ancak bu ödeme, kişi başına en fazla 6 defa yapılacak ve toplamda 3.000 TL'yi geçmeyecek.

Bankadan 600 TL promosyon tek bir şartla! Sadece bu paylaşımı yapana anında veriyor!

Bu bankadan bomba kampanya! Günlük 17 TL ödemeyle o kredi sizin olsun!

PTT'den acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya! İşte kampanya için başvuru ve detaylar


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön