02 / 05 / 2024

O belediye yüksek maaşlı personel alacak! Tüm detaylar tek tek belli oldu! Acele edin!

O belediye yüksek maaşlı personel alacak! Tüm detaylar tek tek belli oldu! Acele edin!

Beylikdüzü belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuruların 27 Ekim-1 Aralık tarihleri arasından yapılacağı ilan kapsamında en az 80 KPSS puanı talep ediliyor.



İstanbul Beylikdüzü Belediyesi, yayımladığı bir ilan vasıtasıyla bünyesinde görevlendirmek üzere 10 adet memur alımı yapacağını duyurdu. Alınacak memurların açıktan atama yoluyla görevlendirileceği öğrenilirken, müracaatya ilişkin tüm özel ve genel müracaat şartları belli oldu.

O belediye yüksek maaşlı personel alacak! Tüm detaylar tek tek belli oldu! Acele edin!

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru kapsamında genel müracaat şartları tüm adaylar için geçerli olurken, özel müracaat şartlarının da adaylara göre değiştiği öğrenildi.  

İşte özel müracaat şartları...
 İlan edilen unvan için mezun olunan eğitim kurumu itibari ile öğrenim şartlarını sağlamak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS (B) grubu) girmiş olmak ve alım yapılacak unvanın karşısında ifade edilen puan türünden yukarıda tabloda ilan edilen asgari KPSS puanını almış olmak,
Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik ya da ahlaki sebepler yüzünden çıkarılmış olmamak,
İlan edilen memur kadrosuna müracaat edecek adaylar için; müracaat tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu eğitim kurumunda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemiş olmak,

O belediye yüksek maaşlı personel alacak! Tüm detaylar tek tek belli oldu! Acele edin!

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ

Adaylar, yazılı sınava katılım sağlayabilmek için;
Adayların, müracaat formunu tam ve doğru olarak doldurmaları ve müracaat esnasında istenilen diğer belgeler ile birlikte 27 Ekim 2023 – 01 Aralık 2023 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08.30-17.00 arasında) Büyükşehir Mahallesi Enver Adakan Caddesi No:2 Beylikdüzü-İSTANBUL adresindeki Beylikdüzü Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü birimine şahsen veya iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla müracaatlarını yapabilecekler. (Geciken postalardan Beylikdüzü Belediyesi sorumlu olmayacak.)
Elektronik ortamda yapılan müracaatlara istenilen belgeler ilave edilerek, müracaat tarihleri içerisinde Beylikdüzü Belediyesi’nin [email protected] mail adresine müracaat edebilecek.
Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen zaman içinde gerçekleşmeyen müracaatlar dikkate alınmayacak.
Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan müracaatlar Beylikdüzü Belediyesi tarafından değerlendirmeye alınmayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Zeytinyağı alacaklara kara haber! Zeytinyağı fiyatları fırladı, tüketim çakıldı!

SGK’dan flaş duyuru! Ayda 3 emekli maaşı almak artık mümkün! Tüm detaylar peş peşe açıklandı!  

Vadeli mevduat hesabıyla bir ayda ne kadar kazanırsınız? İşte banka banka vadeli mevduat hesabı...


Geri Dön