22 / 05 / 2024

O görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Togg’dan sürpriz paylaşım

O görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Togg’dan sürpriz paylaşım

Geçtiğimiz hafta Turkish Cargo uçağına yüklenip karlı ve dağlık bir alana götürülmüş olan Togg'un nerede olduğu belli oldu. Togg, Arjantin'in Ushuaia şehrindeki akredite test merkezine gittiği bildirildi.



"SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ"

Togg'dan yapılmış olan açıklamada "Karda, kışta, çamurda, gerekir ise dünyanın öbür ucunda sözümüzün arkasındayız. Togg Akıllı Cihazımızı Güney Kutbu’na en yakın şekilde kış testlerinin devamı için Arjantin'in Ushuaia kentindeki akredite test merkezine Turkish Cargo ile taşıdık!" ifadeleri kullanıldı.

BU YIL İKİNCİ KARLI ORTAM TESTİ

2022 senesinin başlarında da Togg karlı bir ortamda başarı ile testlerini gerçekleştirmişti. 2023 senesinde satışa çıkacak olan Togg, 29 Ekim 2022 tarihinde fabrikası açılmış olacak ve üretime start verecek.

Bu şekilde ilk Togg 29 Ekim 2022 tarihinden itibaren banttan inmiş olacak.

TAMAMEN ELEKTRİKLİ

Togg, doğuştan bir şekilde elektrikli olarak üretildi. İçten yanmalı bir eski teknoloji yerine son teknolojinin ürünü olan Togg’u en son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kullanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın test etmiş olduğu otomobil başarılara birçok imza atıyor.

500 KİLOMETREYE KADAR MENZİL

Togg’un 500 km’ye kadar menzili bulunacak ve hızlı şarj ile bekleme süresini minimuma indirecek. 25 dakikanın altında % 80 batarya doluluğuna gelecek olan Togg, uzun seyahatlerde hızlı şarj avantajı ile uygun fiyatla yol almayı sağlayacak.

SUV segmentinde yeni bir çığır başlatacak olan Togg kişiler tarafından her fuar alanında ilgi ile karşılanıyor.

İNTERNETE BAĞLANABİLECEK

Togg, internete bağlanmış şekilde güncellemeleri alabilecek ve arıza biçiminde uzaktan müdahale gerçekleşebilecek. Otonom sürüşe de sahip olan Togg güncel tasarımı ile de beğeni topluyor.

O görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Togg’dan sürpriz paylaşım

Motorine beklenmedik indirim! Akaryakıt fiyatları salı günü değişiyor

Asgari ücrete yeni zam! Yeni rakam ne kadar olacak?

EYT’de hiç bilinmeyen maaş detayı! Rakamlar belli oldu


Geri Dön