27 / 04 / 2024

O ilde 13 bin 200 TL'ye KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

O ilde 13 bin 200 TL'ye KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 13 bin 200 Türk Lirası olarak belirlenen konut imarlı arsa da mevcut. İşte söz konusu arsa satış ihalesi ile ilgili detaylar...



Arsa almak isteyen yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan Kasım ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Afyonkarahisar'daki konut alanı imarlı arsayı da satışa çıkardı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki Kasım ayı ihale ilanları arasında yer alan ilana göre söz konusu arsa Afyonkarahisar ili, Şuhut ilçesinde bulunuyor. 

O ilde 13 bin 200 TL ye KDV den muaf imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki ön plana çıkan detaylar kapsamında satış ihalesi açıklanan söz konusu konut alanı imarlı arsa Balçıkhisar - Zafer Mahallesi'nde bulunuyor.

Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın taşınmaz numarası 03180100556 şeklinde belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 438,02  metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaya göre, hazine hissesinin de 438,02  metrekare olarak açıklandığı imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 13 bin 200 lira olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 2 bin 640 Türk Lirası olarak açıklandı.


Geri Dön