10 / 05 / 2024

Milli Emlak'tan 21 bin 500 TL'ye KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak'tan 21 bin 500 TL'ye KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 21 bin 500 Türk Lirası olarak belirlenen konut imarlı arsa da bulunuyor.



Arsa almak isteyen yatırımcıların merakla takip ettiği ve araştırdığı giren Kasım ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı  Afyonkarahisar'daki konut alanı imarlı arsa için de satış ihalesi düzenliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki Kasım ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar ili, Şuhut ilçesindeki konut imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak tan 21 bin 500 TL ye KDV den muaf imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki ön plana çıkan detaylar kapsamında satışa çıkarılan söz konusu konut alanı imarlı arsa Balçıkhisar - Zafer Mahallesi'nde yer alıyor.

Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın taşınmaz numarası 03180100694 şeklinde belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 535,23 metrekare.


Geri Dön