17 / 05 / 2024

O şirket çalışanlarına 20 bin TL ikramiye müjdesi!

O şirket çalışanlarına 20 bin TL ikramiye müjdesi!

Kurban Bayramı yaklaşırken, o şirket çalışanlarına 20 bin TL ikramiye ödeyeceğini duyurdu. İşte detaylar!



Bazı kurum ve kuruluşlar, bayram gelmeden çalışanlarına bayram ikramiyesi olarak ilave bir ödemede buluyor. Çalışanlar, bayram ikramiyesi ile bu sıkıntılı ekonomik süreçte biraz da olsa rahatlarken sevdikleri ile de bir araya gelerek mutlu bir bayram geçirme fırsatı buluyor. Çalışanlara verilen bu ek ödeme, bayram zamanında alışveriş ve harcamalara olumlu bir katkı sağlıyor.

TÜRK HAVA YOLLARI ÇALIŞANLARINA 20 BİN TL BAYRAM İKRAMİYE ÖDEYECEK!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, bayram ikramiye ödeneklerine dair bir açıklamada bulundu. THY çalışanları için verilecek olan bayram ikramiyesi ile binlerce vatandaş bu sıkıntılı süreçlerde mutlu bayrama girmiş olacak. Yapılan açıklamada ikramiye ödemelerinin haziran ayında yapılacağı açıklandı.

THY çalışanlarına dair yapılan destek ödemesi haberinin ardından vatandaşlar firmanın açmış olduğu iş ilanlarını yakın merceğe alarak incelemeye başladı. Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY çatısı altına çalışan kişilere 20 bin TL ödemelerin çalışanların hesaplarına yatırılacağını duyurdu.

THY PERSONEL ALIMI BAŞVURU NASIL YAPILIR?

THY yakın zaman içinde yaptığı duyuru ile birlikte 10 bin personel alımı yapacağını belirtti. Verilen müjdenin ardından pek çok vatandaş firmanın yüksek maaş ödemelerinin yanı sıra prim ve ikramiye gibi ödemelerle çalışanlarını mutlu ettiğini öğrenince firma çatısı altında çalışmak istemeye başladı.

THY iş ilanlarını isteyen vatandaşlar, careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar web sitesinde öğrenebilir bu iş ilanları buradan yayınlanmaktadır.

TÜRK HAVA YOLLARI 10 BİN PERSONEL ALINACAK!

Türk Hava Yolları, istihdam kapasitesini arttırmak ve personel alımı yapmak için yeni bir personel alımına başladı. THY, 10 bin personel alımı için başvuruları başladı. Başvuru yapmak isteyenler için kariyer iş başvuru ekranı aktif bir haldedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön