17 / 05 / 2024

O ücret 3.038 TL'ye yükseldi! Beklenen zamlı maaşlar hesaplara bir bir yatıyor: Başvurular yeniden açıldı!

O ücret 3.038 TL'ye yükseldi! Beklenen zamlı maaşlar hesaplara bir bir yatıyor: Başvurular yeniden açıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, zamlı yaşlı aylığını, engelli aylığını, Evde Bakım Yardımı’nı ve Sosyal Ekonomik Destek (SED) açıkladı. Yeni zamlar sonrası aylık ödemeler ne kadar olacak? Detaylar haberimizde...



Yaşlı, engelli aylığı, evde bakım parası! 3.038 TL'ye yükseldi!

ZAMLI YENİ ÜCRETLER NE ZAMANDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK? BAKAN YANIK AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yeni düzenlemelerle sosyal yardım modelini kullanan vatandaşlara daha iyi şartlar sağlanacağını açıkladı. Pirinç tarlası Bakanı Yanık, "Yaşlılık aylığı, maluliyet aylığı, evde bakım yardımı ve sosyo-ekonomik yardım ödemeleri, yeni artışlar sonucunda güncellenen artan ücretler aracılığıyla yararlanıcı hesaplarına yatırılacaktır" dedi.

Bakan Yanık, ülkenin sosyal hizmetler ve bir bütün olarak topluma destek açısından kapasitelerini ve hizmetlerini geliştirmeye, yeni hizmet modelleri ve alanları geliştirmeye ve ortaya çıkabilecek yeni zorluklara ve risklere çözüm bulmaya devam edeceğini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön