03 / 05 / 2024

Oasis Residence'da 220 bin euro'ya

Oasis Residence'da 220 bin euro'ya

Bodrum'da Asarlık mevkiinde yapımı süren Oasis Residence'da fiyatlar 220 bin euro'dan başlıyor.



Bodrum Asarlık Mevkii'nde yapımı süren ve 2009 yılı ortalarında teslim edilecek olan Oasis Residence aslında bir villa projesi. Denize 60 metre mesafedeki muhteşem manzaralı projeyi benzerlerinden ayıran en büyük özelliği ise residence hizmetinin veriliyor olması. Egy Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti tarafından inşa edilen Oasis Residence'da site sakinleri hem kendi mekanlarında yaşamanın keyfini sürecekler hem de 5 yıldızlı tatili aratmayacak residence konfor ile tanışacaklar. Projeden konut alacaklar ünlü futbolcular Semih Şentürk ve Hakan Balta'ya da komşu olacaklar.

Yapımına 1 Ocak 2008'de başlanan ve 1 Haziran 2009'da tamamlanması planlanan Oasis Residence'da toplam arsa alanı 10 bin 500 m2, toplam inşaat alanı 4 bin 103 m2, toplam konut sayısı ise 68. Konutların metrekare büyüklükleri 80 m2 ila 170 m2 arasıda değişirken 2 odalı daireler, 3 odalı penthouse tipi daireler, 4 odalı dubleksler şeklinde dağılım gösteriyor. Ortalama metrekare satış fiyatının 2 bin 500 - 3 bin euro olduğu konutların toplam fiyatları ise 220 bin euro ile 500,000 euro arasında değişiyor.

Oasis Residence 17 bloktan oluşuyor ve her blokta iki adet bitişik dubleks ve iki adet bitişik daire bulunuyor. Bloklarda ayrıca iki daire birleştirilerek yapılan penthouse (çatı katı) uygulaması da dikkat çekiyor. Her dairenin alt katında ve üst katında yer alan geniş bahçe terasları bulunurken, bu teraslarda ise özel jakuziler yer alacak. Sosyal yaşam alanlarının içinde ise tenis kortu, kapalı ve açık yüzme havuzu, jakuzi, sauna, masaj ve squash salonu, fitness salonu, kafe ve resepsiyon bölümleri site sakinlerinin hizmetine sunulacak. Projenin en önemli özelliklerinden biri de denize ulaşımı kolaylaştırmak için yatay ve dikey asansörlerin olması. Projede özel güvenlik sistemleri ve kapalı otopark da mevcut. Resepsiyon ofisi ise ev sahiplerinin talep edecekleri tüm hizmetleri verebilecek kapasitede olup, ayrıca evlerini kiralamak isteyen ev sahipleri için bu hizmeti de verebilecek.

Oasis Residence'da şu hizmetlere yer verilecek: Temizlik servisi, market servisi, çöp alımı servisi, hoş geldin paketi hazırlama (ev için gerekli olan belli başlı gıda ve diğer malzemeler), ev havalandırma ve kontrol servisi, danışma servisi, ofis servisi (faks, telefon vs), araç kiralama, kuru temizleme servisi, sigorta hizmetleri ve ev kiralama hizmetleri.


www.egy-oasisresidence.com, 0-252-3172173

Projeden görüntüler için tıklayınız



Geri Dön