29 / 04 / 2024

ODE Yalıtım 3 kıtada fuarlara katılarak dış pazar payını arttırdı!

ODE Yalıtım 3 kıtada fuarlara katılarak dış pazar payını arttırdı!

Pariste Batımat 2011, Azerbaycanda BakuBuild 2011 ve Mısırda Interbuild Egypt fuarlarına katılan ODE Yalıtım, küresel pazarda farklı ürün gruplarını tanıttı



Dünyadaki gelişmeleri ve yalıtımdaki trendleri takip ederek dış pazar arayışlarını sürdüren ODE, 3 kıtada katıldığı uluslararası fuarlarda ilgi odağı oldu.

25 yıldan bu yana yaptığı yatırımlarla adını tüm dünyaya duyuran ve uluslararası arenada başarı sağlayan faaliyetlerine her geçen gün yenisini ekleyen ODE Yalıtım, dış pazarda büyümesini sürdürüyor. 2011 yılında yurtiçi ve yurtdışında toplamda %20lik bir büyüme hedefiyle çalışan ODE, yeni pazarlar bulma ve mevcut pazarlarını geliştirme noktasında 3 kıtada 3 ayrı fuara katıldı.

Fransanın başkenti Pariste Batımat 2011 ve Mısırda Kahirede Interbuild Egypt fuarlarına Starflex camyünü ürün grubu, R-flex kauçuk köpüğü, Ductflex esnek hava kanalları ürünleriyle katılan ODE, Azerbaycandaki Bakubuild 2011 Fuarında ise bu ürünlere ilave olarak Isıpan extrüde polistren köpük ile katıldı. ODE; Mısırda gerçekleşen Interbuild Egypt Fuarında ise starflex camyünü ürün grubu, r-flex kauçuk köpüğü, ductflex esnek hava kanalları ürünlerini ön plana çıkarttı.

Pazarlama ve tanıtım faaliyetleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten ODE Yalıtım Genel Müdürü Bülent Çolak, Şirket olarak yurtdışı fuarlarında farklılaşıyoruz. Uluslararası fuarların, ürünlerin ve yeniliklerin tanıtımı, pazar arayışları, geleceğe yönelik ticari ilişkilerin kurulması ve geliştirilmesi anlamında çok önemli olduğu kanaatindeyiz. Bu tür fuarları, ODE Yalıtımın vizyonuna büyük katkı sağladığı ve kendimizi geliştirme fırsatı sunduğu için takip ediyoruz. Kaliteli üretim, kaliteli yönetim ve kaliteli hizmet felsefesiyle yolumuza devam ediyor ve müşterilerimize daha iyi hizmet sunuyoruz dedi.

ODE Yalıtım A.Ş.

ODE Yalıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş., inşaat sektöründe taahhüt faaliyetlerinde bulunmak üzere 1986 yılında kuruldu. 1990 yılında ithalatçı, 1996da ise üretici kimliğine kavuşan ODE, 120.000 m² açık, 35.000 m² kapalı alana sahip 5 modern üretim tesisi (ODE Membran Üretim Tesisi, ODE Isıpan Üretim Tesisi, ODE R-flex Üretim Tesisi, ODE Ductflex Üretim Tesisi, ve son olarak ODE Starflex camyünü üretim tesisi), 4.000den fazla ürün çeşidi, yaygın bayi ağı ve uzman personeli ile yalıtım sektörünün en büyük üreticileri arasında yer almaktadır. Modern üretim tesislerinde gerçekleştirdiği üretimlerle ve farklı kullanım alanları için değişik özelliklere sahip geniş bir ürün gamı ile büyük bir üretici konumda olup, yapı ve tesisat sektöründe kullanılan tüm malzemeleri bünyesinde bulundurmaktadır. Modern üretim tesislerinde yaptığı kaliteli üretimlerin yanı sıra ODE, 2005 yılında hizmete giren 15.000 m² kapalı alana sahip lojistik merkeziyle de sevkıyat ve depolama konularında sektöründe lider konumdadır.


Geri Dön