29 / 04 / 2024

Ödemiş 125. Yıl Kültürpark'a düğün salonu inşa ediliyor!

Ödemiş 125. Yıl Kültürpark'a düğün salonu inşa ediliyor!

125.Yıl Kültürpark içindeki göletin kuzeyinde bulunan 1800 metrekarelik alanda yapılacak düğün salonu, Ödemişlilerin özel günleri için seçtikleri mekanlara alternatif olacak.




Ödemiş Belediyesi, 125. Yıl Kültürpark içinde yapılacak 1000 kişilik yazlık düğün salonun temelini attı. 125.Yıl Kültürpark içindeki göletin kuzeyinde bulunan 1800 metrekarelik alanda yapılacak düğün salonu, Ödemişlilerin özel günleri için seçtikleri mekanlara alternatif olacak. Yazlık düğün salonu olarak planlanan salon yarım ay şeklinde projelendirildi. Projede 1500 metrekare oturma alanı, 200 m² sahne, 100 m² gelin odası ve tuvaletlerin bulunduğu kapalı alan yer alıyor. Salonun zemini çim, çevresi ise leylandi bitkileriyle kapatılacak. Çalışmaların Ramazan Bayramına kadar tamamlanması planlanıyor. Yeni düğün salonu Temmuz ayından itibaren nişan, düğün, sünnet gibi özel günlerinize ev sahipliği yapacak.


Çocuklar için özel oyun grupları, kafeterya ve dinlenme alanlarının bulunduğu Kültürparkta araçların park sorunu da bulunmamaktadır. Göl kenarında yeni yapılan salon için müracaatlar İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından alınmaktadır.



Ödemiş Belediyesi


Geri Dön