15 / 05 / 2024

Ödemiş 125. Yıl Kültürparka düğün salonu mu inşa edilecek

Ödemiş 125. Yıl Kültürparka düğün salonu mu inşa edilecek

125.Yıl Kültürpark içindeki göletin kuzeyinde bulunan 1800 metrekarelik alanda yapılacak düğün salonu, Ödemişlilerin özel günleri için seçtikleri mekanlara alternatif olacak.

Merkez Bankası rezervleri 125 milyar dolar ile 2022 yılına damga vurdu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri 2 Aralık haftasında bir önceki haftaya kıyasla 2 milyar 388 milyon dolar arttı ve 124 milyar 989 milyon dolar ile 2022 yılına damga vurdu.

Gram altın için 3.000 TL olacak demişti! Altında kıyamet kopuyor! 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor! Çabuk bakın

Altın fiyatlarındaki düşüşün önüne geçilemiyor. Uzman Tuna Kaya gram altının 3.000 TL olacağını söylemişti fakat altında son zamanlarda kıyamet kopuyor. Ekim ayının gelmesi ile gittikçe değer kaybeden altın fiyatlarında 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor.

Değeri altına endekslenecek! Dolara karşı 125 yıllık plan devreye sokulacak

Son dönemde dolar karşısında değeri artan rublenin altına endekslenmesi gündemde. Rus ekonomi yönetimi ülkenin savaş nedeniyle girdiği darboğazdan çıkması için 125 yıl önce devreye sokulan formülü yeniden uygulamak istiyor. İşte ayrıntılar...

Alarko GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Alarko GYO, yıl içinde yapılan 1 milyon 125 bin TL tutarındaki bağışlar eklenmiş 326 milyon 460 bin 114 TL net dağıtılabilir dönem kârından, 50 milyon 232 bin TL'lik kısmının ortaklara kar payı olarak nakden dağıtılmasına karar verdi. 

Vakıf GYO'dan 2020 yılında 3.1 milyon TL'lik kira geliri!

2020 yılı içerisinde Vakıf GYO'nun gayrimenkul portföyünde bulunan taşınmazlara ilişkin olarak toplam 3 milyon 125 bin 823 TL kira geliri elde edildi. 

Çukurova Tekstilkent'in inşaatı bu yıl başlıyor! 2023'te açılacak!

125 firmanın faaliyette bulunacağı Çukurova Tekstilkent ile istihdam ve ihracat artacak. Bu yıl yapımına başlanarak 2023'te tamamlanması hedeflenen Tekstilkent, 457 bin metrekare alanda kurulacak.

Bereket Grup bu yıl 4 kıtada faaliyet gösterecek!

Bereket Grup, bugün 125'i aşkın tesisiyle doğrudan 500, tüm iş ortaklarıyla birlikte de 2 bin 500 kişiye istihdam yaratıyor. Yurt dışında da 20 ülkeye ihracat yapan grup, bu yıl yurt dışında daha da büyümeyi planlıyor.

3 yıl kuralına uymayan ev sahibi tazminat ödemek zorunda!

Türk Borçlar Kanunu'na göre, ev sahibi eğer 3 yıl kuralına uymamışsa, eski kiracısının son kira döneminde ödemiş olduğu 1 yıllık kira bedelinden az olmamak üzere tazminat ödemek zorunda...

125 yıllık Aynalı Köşk kurtarılmayı bekliyor!

125 yıllık tarihe sahip ve Kars Belediyesi tarafından borcu karşılığında icara yoluyla haraç mezat satıldığı günler boyunca kamuoyunda tartışmalara neden olan Aynalı Köşk, dibinde ve üzerinde biten ağaçlar tarafından her geçen gün eriyor.

Gitar şeklindeki Hard Rock Hotel bu yıl açılacak!

Dünyanın ilk gitar şeklindeki binası olacak Hard Rock Hotel & Casino bu yıl hizmete girecek. Otel, 125 metre yüksekliğinde ve sırt sırta konmuş iki gitar gibi görünüyor.

Aşçıoğlu Merter Projesi yıl içinde başlıyor!

125 milyon dolarlık yatırımla Selenium Retro 9 projesini hayata geçiren Aşçıoğlu Merter'deki projesine 2017 yılı içerisinde başlayacak.

Ödemiş Kültürpark'a yeni dinlenme alanı!

Ödemiş Belediyesi, günün stresinden uzaklaşmak isteyenlere yeni bir dinlenme alanıyla hizmet verecek. Yeşiller içinde, göl manzaralı dinlenme alanı çok yakında 125. Yıl Kültürpark içinde hizmet verecek.

Ödemiş 125. Yıl Kültürpark'a düğün salonu inşa ediliyor!

125.Yıl Kültürpark içindeki göletin kuzeyinde bulunan 1800 metrekarelik alanda yapılacak düğün salonu, Ödemişlilerin özel günleri için seçtikleri mekanlara alternatif olacak.

Ödemiş 125. Yıl Kültürparka düğün salonu mu inşa edilecek Haberi

Ödemiş 125. Yıl Kültürparka düğün salonu mu inşa edilecek


Ödemiş Belediyesi, 125. Yıl Kültürpark içinde yapılacak 1000 kişilik yazlık düğün salonun temelini attı. 125.Yıl Kültürpark içindeki göletin kuzeyinde bulunan 1800 metrekarelik alanda yapılacak düğün salonu, Ödemişlilerin özel günleri için seçtikleri mekanlara alternatif olacak. Yazlık düğün salonu olarak planlanan salon yarım ay şeklinde projelendirildi. Projede 1500 metrekare oturma alanı, 200 m² sahne, 100 m² gelin odası ve tuvaletlerin bulunduğu kapalı alan yer alıyor. Salonun zemini çim, çevresi ise leylandi bitkileriyle kapatılacak. Çalışmaların Ramazan Bayramına kadar tamamlanması planlanıyor. Yeni düğün salonu Temmuz ayından itibaren nişan, düğün, sünnet gibi özel günlerinize ev sahipliği yapacak.


Çocuklar için özel oyun grupları, kafeterya ve dinlenme alanlarının bulunduğu Kültürparkta araçların park sorunu da bulunmamaktadır. Göl kenarında yeni yapılan salon için müracaatlar İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından...