30 / 04 / 2024

Ödemişli hayırsever Ödemiş Eğitim Vakfı’na ev bağışladı!

Ödemişli hayırsever Ödemiş Eğitim Vakfı’na ev bağışladı!

Ödemişli gönüllüler tarafından 1997 yılında kurulan Ödemiş Eğitim Vakfı (ÖDEV), kurulduğu günden bu yana Ödemişli gençlerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla imkanlar ölçüsünde birçok öğrenciye ayni ve nakdi yardımda bulunuyor...




Ödemişli Halide Köymen’in varisleri biraraya gelerek Ödemiş Eğitim Vakfı’na ev bağışladılar.


Ödemişli gönüllüler tarafından 1997 yılında kurulan Ödemiş Eğitim Vakfı (ÖDEV), kurulduğu günden bu yana Ödemişli gençlerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla imkanlar ölçüsünde birçok öğrenciye ayni ve nakdi yardımda bulunmaktadır. Bu çalışmaların sürdürülmesi, eğitim-öğretim alanında araştırmalar yapmayı, etüd hizmetleri vermeyi ve yapılan araştırmalara destek olmayı hedefleyen vakfa, Halide Köymen’in varisleri ev bağışladı.


Ödemiş Belediye Başkanı ve aynı zamanda ÖDEV Başkanı Bekir Keskin, ÖDEV yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 4 Şubat Salı günü Halide Köymen’in yeğeni Gürsen Gündem ile bir araya geldi. Gürsen Gündem; “Çocukların, özellikle de kız çocuklarının eğitimi konusuna önem veren teyzem merhum Halide Köymen’in ismini, eğitime destek veren bir kurum aracılığıyla yaşatmak istedik” dedi.


ÖDEV adına bağışçılara teşekkür eden Başkan Bekir Keskin; “140 metrekare arsada iki katlı, bahçeli ev, önümüzdeki günlerde restore edilerek, ÖDEV’in hizmet binası olarak kullanılmaya başlanacak. Ayrıca binada etüd odaları da yer alacaktır. Amacımız, her geçen yıl daha çok sayıdaki öğrencimize destek sağlamaktır” dedi.



Star Gündem


Geri Dön