16 / 05 / 2024

ödemiş eğitim vakfına bağış

ödemiş eğitim vakfına bağış

Ödemişli gönüllüler tarafından 1997 yılında kurulan Ödemiş Eğitim Vakfı (ÖDEV), kurulduğu günden bu yana Ödemişli gençlerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla imkanlar ölçüsünde birçok öğrenciye ayni ve nakdi yardımda bulunuyor...

MEB açıkladı! 850 öğrenciyi yurt dışına lisansüstü eğitim için burslu gönderecek...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tarafından yapılan açıklama kapsamında, Türkiye'nin nitelikli insan kaynağı ihtiyacını karşılamak amacı ile 850 öğrenci, resmi burslu statüde lisansüstü öğrenim görmek üzere yurt dışına gönderileceğini kaydetti. İşte haberin detayları...

O banka anne babalara eğitim harcamaları için tam bu kadar para hediye edecek!

Okulların açılmasına sayılı günler kala bütün bankalar peş peşe eğitim harcamalarına ilişkin kampanyalar düzenlerken yeni bir kampanya haberi de QNB Finansbank’tan geldi. QNB Finansbank, eğitim harcamalarına 600 TL hediye edeceğini duyurdu.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Kepez'de belediye arsaları Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edildi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, dönemde olduğu süre boyunca belediye arsalarını Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis ettiğini açıkladı.

Pamukkale'de eğitim alanının planı ticaret alanı oldu!

Denizli Pamukkale'de eğitim alanı olarak ayrılan bölge, ticaret alanı olarak kullanıma açılıyor. Karşıyaka Mahallesi’nde 2011'de Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararıyla imar planı değiştirilerek ‘eğitim alanı’na çevrilen bölgeye 9 yıldır kamulaştırma yapılmadı.

Giresun'daki okullar yeni eğitim-öğretim yılı açılışına yetişecek!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, "İnşaat Emlak Dairesi ekiplerimiz, afetten etkilenen kurumlarımızda incelemelerini tamamladı. El birliğiyle bölgedeki okullarımızı yeni eğitim-öğretim yılının açılışına hazır hale getiriyoruz" diye konuştu.

Tosyalı Holding'ten Kilis’e yeni eğitim kampüsü!

Tosyalı Holding’in eğitime destek sağladığı yeni adres Kilis oldu. Türkiye'de bu zamana kadar onlarca eğitim yatırımını üstlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı’na devreden Tosyalı, şimdi de Kilis merkezinde eğitim kampüsü için çalışmalara başladı...

Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binasına taşınıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, mart ayında açılan yeni binasına bugün taşınıyor.

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Moritanya'da FETÖ'den devralınan okullar eğitim yuvasına dönüştürüldü!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün yurt dışındaki faaliyetlerini engellemek için yürütülen çalışmalar kapsamında Moritanya'da Türkiye Maarif Vakfına devredilen okullar, bilim yuvasına dönüştürüldü.

Kayseri'de tapu isyanı!

Kayseri'de 4 yıl önce arsalarını daire karşılığında üniversite yapılması için Burç Eğitim Vakfı'na veren 46 aileden 6'sı, vakfın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kapatılması nedeniyle hala tapularını alamadıklarını söyleyere, duruma tepki gösterdi.

Karmod'dan Cibuti Eğitim Bakanına konut

Karmod tarafından Cibuti Eğitim Bakanı Mustafa Muhammed Mahmud için hazırlanan ve Cibuti'nin Arta şehrinde kurulumu gerçekleştirilen konut, 23 günde  teslim edildi...

ödemiş eğitim vakfına bağış Haberi

ödemiş eğitim vakfına bağış


Ödemişli Halide Köymen’in varisleri biraraya gelerek Ödemiş Eğitim Vakfı’na ev bağışladılar.


Ödemişli gönüllüler tarafından 1997 yılında kurulan Ödemiş Eğitim Vakfı (ÖDEV), kurulduğu günden bu yana Ödemişli gençlerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla imkanlar ölçüsünde birçok öğrenciye ayni ve nakdi yardımda bulunmaktadır. Bu çalışmaların sürdürülmesi, eğitim-öğretim alanında araştırmalar yapmayı, etüd hizmetleri vermeyi ve yapılan araştırmalara destek olmayı hedefleyen vakfa, Halide Köymen’in varisleri ev bağışladı.


Ödemiş Belediye Başkanı ve aynı zamanda ÖDEV Başkanı Bekir Keskin, ÖDEV yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 4 Şubat Salı günü Halide Köymen’in yeğeni Gürsen Gündem ile bir araya geldi. Gürsen Gündem; “Çocukların, özellikle de kız çocuklarının eğitimi konusuna önem veren teyzem merhum Halide Köymen’in ismini, eğitime destek veren bir kurum aracılığıyla yaşatmak istedik” dedi.


ÖDEV adına bağışçılara teşekkür eden Başkan...