03 / 05 / 2024

Ofisim İstanbul fiyat listesi!

Ofisim İstanbul fiyat listesi!

Firma: İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım

Proje: Ofisim İstanbul

Ofisim İstanbul fiyat listesi kapsamında projede yer alan ofisler 5 bin 100 TL olan metrekare birim fiyatı üzerinde satılıyor. Maltepe Ofisim İstanbul projesinde teslimleri hemen gerçekleşiyor...



219 adet home ofis ve 16 ticari birim olarak inşa edilen  Ofisim İstanbul  projesi lokasyon olarak Anadolu Yakası Maltepe'de konumlandırılıyor. 60 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Maltepe Ofisim İstanbul projesi 3 bloktan meydana geliyor.


Maltepe Ofisim İstanbul'da ofislerin alanları 110 metrekare ile 860 metrekare arasında, dükkanların alanları ise 205 metrekare ile 1.180 metrekare arasında değişiyor. Ofisim İstanbul fiyat listesi bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.


Ofisim İstanbul fiyat listesi!


Ofisim İstanbul Maltepe'de teras bahçeleri, kadın ve erkek sauna, kuaför, lobby, danışma, toplantı odaları, misafir otoparkı ve spa merkezi gibi imkanlarda mevcut. Ofisim İstanbul fiyat listesi şöyle:


Ofisim İstanbul fiyat listesi: 


Maltepe Ofisim İstanbul fiyat bilgisi kapsamında projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 100 TL olarak belirlendi. 


Ofisim İstanbul iletişim bilgileri:


Ofisim İstanbul Maltepe satış ofisi telefon:0216 515 1 555

Ofisim İstanbul adres:Tugay Yolu Caddesi No: 18 Maltepe / İstanbul

Ofisim İstanbul fiyat listesi!


Telefon: 0216 515 1 555

Web Adresi: www.ofisimistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön