04 / 05 / 2024

Ofisim İstanbul Maltepe ofislerin kirası 35 TL'den başlıyor!

Ofisim İstanbul Maltepe ofislerin kirası 35 TL'den başlıyor!

Firma: İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım

Proje: Ofisim İstanbul

İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de inşa edilen Ofisim İstanbul'da mağazaların metrekare birim fiyatı 15 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede kiralamalarla birlikte yaşam da başladı...



İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım ortak projesi olarak yaşama geçirilen Ofisim İstanbul'da toplam 219 ofis ve 16 mağaza yer alıyor.


Ofisim İstanbul Maltepe ofislerin kirası 35 TL den başlıyor!


İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de inşa edilen İstanbul Ofisim, 22 katlı 3 blotktan meydana geliyor. Projede, 

metro istasyonuna 2 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika ve E-5 bağlantı yoluna yakın konumlanıyor.


İnşaat alanı 60 bin metrekare olarak belirlenen Maltepe Ofisim İstanbul'da ofisler 110 metrekare ile 860 metrekare arasında alanlara sahip. Projede yer alan mağazaların alanları 205 metrekare ile 1.180 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Ticari birim tutarının tamamının banka kredisi ile ödenebildiği Ofisimistanbul'da; kadın erkek sauna, teras bahçeleri, misafir otoparkı, ortak toplantı salonları, kuaför,  kadın-erkek spor merkezi, lobby ve danışma gibi olanaklar bulunuyor. Projede yaşam başladı.


Ofisim İstanbul Maltepe ofislerin kirası 35 TL den başlıyor!


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Ofisim İstanbul Maltepe'de satılık mağazaların metrekare birim fiyatı 15 bin TL'den ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Projede kiralık mağazaların metrekare fiyatı 80 TL'den, ofislerin metrekare fiyatı ise 35 TL'den başlıyor.


Telefon: 0216 515 1 555

Web Adresi: http://www.ofisimistanbul.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön