16 / 05 / 2024

Ofton, Bodrum'da 4 mevsim yaşatacak!

Ofton, Bodrum'da 4 mevsim yaşatacak!

Ofton İnşaat, İstanbul'dan sonra rotasını Bodrum'a kırdı. 63 bin metrekarelik alanda geliştirilen Elysium Miramar toplamda 3 etaptan oluşuyor. İki ve üçüncü etaba yıl sonunda başlanacak.



Ofton İnşaat, İstanbul'dan sonra rotasını Bodrum'a kırdı. 63 bin metrekarelik bir alanda geliştirilen Elysium Miramar toplamda 3 etaptan oluşuyor. İki ve üçüncü etabına da bu yılın sonunda başlanacak projede toplamda 86 villa bulunacak. 2016'nın ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar 530 bin ile 740 bin euro arasında değişiyor. 30 milyon euroya mal olan Elysium Miramar projesi ile bölgeyi 4 mevsim yaşanabilecek hale getireceklerini söyleyen Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, projenin Bodrum Kalesi'nden marinaya, Kos Adası'ndan Datça Burnu'na kadar panoramik bir Bodrum manzarası sunduğunu belirtti. 


Kıbrıs tatmin etmedi 


10 yıl önce Bodrum'un gündeme geldiğini ancak Kıbrıs'a gittiklerin anlatan Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, Kıbrıs'ta 4-5 proje yaptıklarını ancak istenen kârlılığa ulaşamadıklarını, bu nedenle de Bodrum'a yöneldiklerini söyleyen Altun, Elysium Miramar'ın yükseldiği bölgede daha büyük yaşam alanlarına sahip bir diğer yeni projeleri Elysium Premier'in inşasına başladıklarını belirtti. 


1 milyar TL ciro hedefliyor


Ofton İnşaat'ın 2015 yılı hedeflerine de değinen İsmail Hakkı Altun, şunları söyledi: "Geçtiğimiz yıl yaklaşık 100 milyon TL ciro elde ettik. Bu sene gayrimenkulde 500 milyon TL, turizmde de 25 milyon dolar ciro hedefliyoruz. Perakende sektöründe ise 5 milyon euro yatırım gerçekleştireceğiz. Gelecek iki yılda 1 milyar TL'yi aşan ciro hedefliyoruz." 



Sabah





Geri Dön