06 / 07 / 2024

Ofton Bodrumda 4 mevsim yaşatacak

Ofton Bodrumda 4 mevsim yaşatacak

Ofton İnşaat, İstanbul'dan sonra rotasını Bodrum'a kırdı. 63 bin metrekarelik alanda geliştirilen Elysium Miramar toplamda 3 etaptan oluşuyor. İki ve üçüncü etaba yıl sonunda başlanacak.

Ofton Elysium Soul Beyoğlu Nisan 2017 fiyat listesi!

Toplam 221 konut ve 4 dükkandan meydana gelen Elysium Soul Beyoğlu projesi 6 bin 610 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. İşte Ofton Elysium Soul Beyoğlu Nisan 2017 fiyat listesi...

Ofton Elysium Soul Beyoğlu 2017 fiyat listesi!

Elysium Soul projesinde güncel fiyatlar 593 bin TL'den başlıyor. Ofton İnşaat imzası taşıyan proje 221 adet daire ve 4 adet dükkandan oluşuyor...

Ofton İnşaat’tan 4 projede 60 ay 0 faiz kampanyası!

Merkezi lokasyonlarda yaptığı butik ve nitelikli projelerle dikkat çeken Ofton İnşaat, 2016 bitmeden farklı bölgelerdeki 4 projesinde 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası başlattı.

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

Ofton Elysium Soul Beyoğlu'nda 36 ay sıfır faizle!

2 blok halinde 7 kattan meydana gelen Elysium Soul Beyoğlu projesi Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 224 rezidans 4 ticari birimin yer aldığı projede dairelerin alanları 37 ile 223 metrekare arasında değişiyor.

Elysium Soul Ofton Beyoğlu satılık!

Elysium Soul Ofton Beyoğlu satılık dairelerin fiyatları 522 bin 210 liradan başlıyor. Elysium Soul Beyoğlu projesi 221 rezidans, 4 ticari birimden meydana geliyor...

Ofton Beyoğlu Elysium Soul nerede?

Dairelerin 1+0'dan çatı dublekslere kadar değişerek tasarlandığı projede ev büyüklükleri 50 metrekareden başlıyor. Proje 211 adet bağımsız ünite ve 4 adet ticari birimden oluşuyor. Peki Ofton Beyoğlu Elysium Soul nerede?

Ofton İnşaat 4 projesiyle Emlak 2015 Fuarı'nda!

Ofton İnşaat, Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 4 projesiyle katıldı.

Ofton İnşaat, Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Ofton İnşaat, 4 Kasım 2015 tarihinde CNR Expo’da başlayan ve 8 Kasım’a kadar sürecek olan Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda birbirinden farklı dört projesiyle yer alıyor.

Ofton İnşaat Emlak 2015 Fuarı'na 4 projeyle katılıyor!

Ofton İnşaat, Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katılacak.

Ofton İnşaat, 4 projesiyle Emlak 2015 Fuarı'na katılacak!

Ofton İnşaat, Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getirecek olan Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katılacak.

Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli fiyat!

Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 kilometre uzaklıkta olan proje 5 bin 465 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Ofton Bodrumda 4 mevsim yaşatacak Haberi

Ofton Bodrumda 4 mevsim yaşatacak

Ofton İnşaat, İstanbul'dan sonra rotasını Bodrum'a kırdı. 63 bin metrekarelik bir alanda geliştirilen Elysium Miramar toplamda 3 etaptan oluşuyor. İki ve üçüncü etabına da bu yılın sonunda başlanacak projede toplamda 86 villa bulunacak. 2016'nın ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar 530 bin ile 740 bin euro arasında değişiyor. 30 milyon euroya mal olan Elysium Miramar projesi ile bölgeyi 4 mevsim yaşanabilecek hale getireceklerini söyleyen Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, projenin Bodrum Kalesi'nden marinaya, Kos Adası'ndan Datça Burnu'na kadar panoramik bir Bodrum manzarası sunduğunu belirtti. 


Kıbrıs tatmin etmedi 


10 yıl önce Bodrum'un gündeme geldiğini ancak Kıbrıs'a gittiklerin anlatan Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, Kıbrıs'ta 4-5 proje yaptıklarını ancak istenen kârlılığa ulaşamadıklarını, bu nedenle de...