28 / 04 / 2024

Öğer İnşaat, Bomonti Palms Studios projesine başladı!

Öğer İnşaat, Bomonti Palms Studios projesine başladı!

Sektörde 42 yılın dolduran Öğer İnşaat, 2011 yılı içerisinde şžişli 'de toplam 6 bin metrekare üzerine inşa edeceği Bomonti Palms Studios & Shopping projesine başladığını açıkladı



Sektörde 42 yılın dolduran Öğer İnşaat, 2011 yılı içerisinde şžişli 'de toplam 6 bin metrekare üzerine inşa edeceği Bomonti Palms Studios & Shopping projesine başladığını açıkladı. Gerçekleştirecekleri karma projenin şžişli 'ye değer katacağını anlatan Öğer İnşaat Yönetim Kurul Başkanı Azmi Öğer, “Burada toplam 350 konut üretimi hedefliyoruz. A plus bir proje olup şu anda ilk blok inşaatı hızlı bir şekilde ilerliyor ” diye konuştu.

şžişli 'de birden fazla proje gerçekleştirdiklerini belirten Öğer, “Ayrıca yine Kurtuluş bölgesinde Öğer Blokları adı altında 2010 yılında başladığımız ve biten inşaatımızın yanında diğer 75 dairelik ikinci etap çalışmamıza da başladık ve devam ediyoruz ” diye konuştu.
 
2011 yılı inşaat sektörü hakkında olumlu düşünen Öğer, geçmiş yıllardaki ekonomik krizin etkilerini silineceğini belirterek, “Bu sene bir parça yaraların sarılacağı bir yıl gibi gözükmekte. Yatırım yapılacak bölge ve lokasyonlar iyi seçildiği takdirde gayrimenkul hiçbir zaman zarar etmez diye düşünüyoruz ” diye konuştu.

İstanbul Bomonti 'yi şu anda İstanbul 'da yıldızı yükselen yeni bir bölge olarak değerlendiren Öğer, “Bu bölgeye yatırım yapanlar kısa zamanda olumlu dönüş alacaklardır. Bölge çok hızlı bir şekilde yenileniyor. Kentsel dönüşüm belediyenin de katkıları ile yaşanabilir alanlar üretiminde geleceği çok parlak bir bölge olarak ortaya çıkmakta ” dedi.

2010 yılı içerisinde şžişli bölgesinde yaklaşık üç ayrı şantiyede toplam 60 bin metrekareye yakın konut ve ticari alan üretimi gerçekleştirdiklerini belirten   Öğer, “Yaptığımız inşaatlar bulunduğu bölgelere değer katan ve ticari hayatı hareketlendiren üretimler oldu. Bu nedenle yaptığımız işten keyif alıyoruz ” diyerek sözlerini bitirdi.

www.ogerinsaat.com.tr

0212 233 18 88


Geri Dön